Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Hd crash

5 antwoorden
  • Na online gescand te hebben werden er 8 virussen gevonden en verwijderd. Maar nus start de HD niet meer op. de bios kan de PRI master niet meer vinden (not detected) Met een opstartfloppy geprobeerd maar fdisk vind ook geen HD meer. Met de windows home xp cd ook al geen hD te vinden en xp stopt met installeren. De HD maakt wel een tikkend geluid 1 per seconde. Het is een IBM deskstar 60 gb. WAT NU?
  • [quote:8035d02f9d="jgbteg"]Na online gescand te hebben werden er 8 virussen gevonden en verwijderd. Maar nus start de HD niet meer op. de bios kan de PRI master niet meer vinden (not detected) Met een opstartfloppy geprobeerd maar fdisk vind ook geen HD meer. Met de windows home xp cd ook al geen hD te vinden en xp stopt met installeren. De HD maakt wel een tikkend geluid 1 per seconde. Het is een IBM deskstar 60 gb. WAT NU?[/quote:8035d02f9d] hem eruit halen, naar het bos lopen, een gat graven, hem erin leggen, een begrafenis liedje draaien, gat dichtmaken, bloementje erop en nieuwe hale :P oftewel: ik denk (lees weet 99,999% zeker) dat hij de pijp uit is
  • Ik denk dat het toch cremeren wordt
  • je hulp bij deze ( http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=119121 ) heeft dus ook geen zin meer
  • Mijn onlangs overleden IBM van 20 GB zat nog (net) in de garantieperiode. Dus je kunt 'm waarschijnlijk gewoon naar Hitachi opsturen en dan krijg je een nieuwe. Kijk even op www.hgst.com of je nog garantie hebt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.