Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

CD-RW vast in brander

8 antwoorden
  • Hallo Ik krijg mijn cd-rw schijf niet meer uit mijn brander en alles loopt steeds vast , had al eerder last met desbetreffende schijf . Wat nu ? :roll: Bedankt alvast Har
  • Vaak zit er op een CD/DVD speler/brander een kleine opening waar je een verbogen paperclip in kan duwen om de lade handmatig open te duwen. Pas wel op; haal de stroom van je pc voor de zekerheid, en als het niet lukt: niet forceren, maar kijk of je het binnenwerk van de brander kan blootleggen door het buitenste omhulsel los te schroeven. Vaak vervalt hiermee ook je garantie, dus als je nog garantie hebt, ga ermee terug naar de winkel! Succes!
  • gebruik je dit in combinatie met Direct Cd ofzo? Dat ie bezig om die cd te formateren zodat je hem kunt gebruiken als een hd? Had ik namelijk wel met mijn eerste brander en dat duurde altijd een eeuwigheid en de brander gaf toen ook mijn CDrw niet meer terug.
  • Ik gebruik Nero en ik word er helemaal gek van , alles mislukt daarmee , en inderdaad hij moet constant formatteren , ik heb cd-rw's die geven gewoon geen sjoege meer ! En nu krijg ik hem er niet meer uit en alles loopt vast ! :evil:
  • ik heb wel eens dat de cd scheef op de la ligt, met een Aopen brander, zeer hinderlijk :evil:
  • Als je inderdaad Incd gebruikt, deze afvinken in het opstartmenu van msconfig en daarna de PC opstarten. Wordt dit progje niet meer geladen en mogelijk je brander weer vrijgegeven.
  • [quote:26090bbc22="Jank"]Als je inderdaad Incd gebruikt, deze afvinken in het opstartmenu van msconfig en daarna de PC opstarten. Wordt dit progje niet meer geladen en mogelijk je brander weer vrijgegeven.[/quote:26090bbc22] Als die paperclip niet helpt, dan is deze een goede suggestie. Het lijkt dat JANK een INCD specialist is geworden :lol: :wink: :lol:
  • Dank U, ik krijg er een kleur van. :oops: Gelukkig blijven er nog veel zaken over waar ik absoluut geen kaas van heb gegeten op computergebied.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.