Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

kaartleze

fons
3 antwoorden
  • In mijn PC zit een kaartlezer voor verschillende kaarttypes met driveletters H-I-J-K. Mijn dig.camera's werken resp. met een CompactFlash kaart en een SmartMedia kaart. Plaats ik de CFkaart (driveletter H) dan werkt de lezer zonder problemen en kan ik mijn foto's bewerken enz. Plaats ik de SMkaart(driveletter K), dan gebeurt er niks. Open ik dan 'mijn computer', dan zie ik, dat de driveletters H-I-J-K allemaal verdwenen zijn. Bij afsluiten en opnieuw opstarten van de PC staan de driveletters er weer. Eigenschappen van de driveletters geeft aan, dat het apparaat correct werkt.Graag zou ik willen weten of het niet werken van de SMkaartlezer aan een defecte kaartlezer ligt of mogelijk een andere oorzaak? CF en SMkaart zijn nieuw en geven geen problemen in de camera. Bij voorbaat dank voor reactie.
  • Ik denk dat de kaartlezer inderdaad kapot is. In de winkel kunnen ze dat toch zo controleren? Als ze dit teveel moeite vinden weet je meteen dat je in het vervolg ergens anders kopen moet.
  • Betreft het toevallig een Aldi-Medion pc? Dan wil een driverupdate (kan je op de site van Medion vinden) nog wel eens helpen…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.