Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

DVD-rom liteon asus

6 antwoorden
  • Ga op een beurs 2x dvd-rom speler kopen. Modellen zijn die van asus of liteon. Belangrijkste [b:8a91fd0f27]eis is moet DVD+R en DVD+RW [/b:8a91fd0f27]kunnen lezen (dit is een double check, collega heeft 1 jaar oude acer en in de specs staat niet dat ie DVD+R kan lezen, wat ie dus ook niet doet) Bij asus de specs gezien, hij voldoet aan de eis. Lite-on homepage, de button dvd-rom werkt niet. Vragen aan bezitters : 1 : kan de lite-on dvd+r en DVD+RW lezen ? 2. Hoe zijn ze in de praktijk, zowel lite-on als asus ? dus zijn ze ook stil, maken ze irritante geluiden.
  • niemand met een liteon of asus dvd-rom ?
  • Wij nemen van deze gelegenheid gebruik u te danken voor de aankoop van dit DVDschrijfstation. Dit bestaat uit een betrouwbare, hoge prestaties leverende externe DVD- en CDschrijfstation, herschrijver en afspeler. Lees deze handleiding zorgvuldig door en houd deze beschikbaar om even iets snel op te kunnen zoeken. Gebruik de handleiding voor installatie, bediening en om problemen mee op te sporen. Waar het DVD-schrijfstation toe in staat is Met het DVD-schrijfstation kunnen op professionele en kwalitatieve manier CD’s beschreven, herschreven en gelezen worden. Het kan ook Digitale Veelzijdige Disks (DVD's) lezen, die zijn geformatteerd voor films en gegevens. Met dit veelzijdige en opmerkelijke station kan men: Voor DVD’s �� DVD+R (opneembare DVD) media beschrijven. �� DVD+RW (herschrijfbare DVD) media schrijven. �� DVD (DVD+R, DVD+RW, DVD-R en DVD-RW) schijven lezen. Voor CD’s �� Naar CD-R (opneembare CD) media schrijven. �� Naar ultraspeed CD-RW (herschrijfbare) media schrijven. �� Naar alle CD-ROM en CD-R gegevens media schrijven. �� CD-RW en CD-DA (audio) media lezen. (De maximum Schrijf-, Herschrijf- & Lees-snelheden van het station staan op de originele doos geprint.) Het station ondersteunt Running OPC (ROPC) en is compatibel met Windows Plug & Play (automatische configuratie). Met Flashgeheugen kan het station worden opgewaardeerd naar de modernste firmware-revisie (beschikbaar van de website) zonder dat het station geopend dient te worden. Buffer-Underrun-Proof-technologie verwijdert buffer-underrun-fouten, wat u in staat stel om uw computer voor andere dingen aan te wenden terwijl er een CD-R/CD-RW of DVD+R/DVD+RW-schijf wordt beschreven. Compatibiliteit met de diverse media-
  • plextor, bedankt, gaat over de dvdrom speler niet de burner, die heb ik al (LDW811S) :wink:
  • ja je heb gelijk dit is van een dvd brander :cry:
  • Van Liteon weet ik dat alle 16x/48x DVD-ROM spelers perfect alle formaten kan lezen, dus dat is geen probleem. Heb zelf een 165S en een 166S en ze lezen mijn DVD-R(W) en DVD+R(W) allemaal perfect.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.