Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

PC haalt DVD en cd-rom drives door elkaar

Anoniem
Carthoga
2 antwoorden
 • Hey,

  Ik heb een lite-on DVD brander (combi) en een LG DVD/ CD-r
  w (ook een combi)

  LG = E:\ en Lite-on = F:\

  Bij "deze computer" geeft hij aan dat LG = F:\ en Lite-on = E:\, dus precies anders om. M'n DVD brander ziet hij als een CD-rom station, dus ik kan niks branden met m'n brander.

  Na de installatie van Nero 6 geeft hij wel alles goed aan (in Nero 6 zelf), maar in "deze computer" klopt er nog steeds geen zak van.
  ____________________________________________________________

  Een maat van mij (Bockempiep ook van het forum) heeft een probleeem met zijn lite-on cd brander , met nero5 kan ie wel cd's copieren maar kan ie geen mp3's branden , geeft aan "IDE comand aborted",nu heeft ie er nero6 ultra opstaan en kan ie [u:19dbd4f56b]niets [/u:19dbd4f56b]meer branden , nu geeft ie aan "disk changed

  Vaag hè?

  Weet iemand waar dat aan ligt, want wij snappen er geen zak meer van :(

  GrEeTZzz…………..
 • [quote:892f20bc0b="Carthoga"]Ik heb een lite-on DVD brander (combi) en een LG DVD/ CD-r
  w (ook een combi) LG = E:\ en Lite-on = F:\
  Bij "deze computer" geeft hij aan dat LG = F:\ en Lite-on = E:\, dus precies anders om. [/quote:892f20bc0b] Dus is die LG dan Primary Slave en de Lite-on Secondary Master. Of de LG Secondary Master en de Lite-on Secondary Slave?
  [quote:892f20bc0b="Carthoga"] Na de installatie van Nero 6 geeft hij wel alles goed aan (in Nero 6 zelf) [/quote:892f20bc0b] Als je in Nero selecteert Recorder en Recorder kiezen. Welke info wordt daar dan getoond?
  [quote:892f20bc0b="Carthoga"] maar in "deze computer" klopt er nog steeds geen zak van. [/quote:892f20bc0b] Hoe worden de letters dan getoond in Schijfbeheer? (Rechter muisknop op Deze Computer en Beheren) Daar zou je met de rechter muisknop de lite-on DVD brander (combi) en een LG DVD/ CD-r
  w andere schijf letters kunnen toewijzen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.