Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

geen geluid naar installatie drivers

5 antwoorden
  • Ik heb net mijn hele pc opnieuw geinstalleerd en net ook de drivers voor mij geluidskaart geinstalleerd, hele installatie gaat ging goed maar krijg nu nergens geluid bij? hoe kan dit (heb trouwens een audigy 2 platinum) hopelijk kan iemand mij helpen
  • Zie je die Audigy2 wel in je apparaatbeheer? Staat het volume in niet te laag of op mute? :wink: Heb je je geluidsset wel op de goeie audio-out aangesloten? :lol:
  • nou dat zit allemaal wel goed heb net namelijk eerst via hardware de driver geinstalleerd voor de geluidskaart en toen had ik geluid. daarna heb ik de hele cd van audigy 2 platinum geinstalleerd met de applicaties en al en nou ben ik mijn geluid weer kwijt zelfs na een update geinstalleerd te hebben voor de audigy 2 platinum :-?
  • Nou dacht ik net van dan gooi ik de software er gewoon af en installeer ik de driver alleen, die vlieger ging dus helaas niet op krijg nou hoe vaak ik het ook opnieuw doe: apparaat werkt niet correct probleemcode 10 (kan niet starten)
  • Dat is toch echt een driver probleem. Als de nieuwste drivers niet werken probeer dan de oudere eens. Ook kan je misschien eerst dx9.0b installeren en dan de nieuwste drivers.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.