Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Digitale camera probleem

7 antwoorden
  • Ik heb een probleem met mijn digitale camera (Trust 350FT Powerc@m Flash). Ik heb alle drivers op mijn computer correct geinstalleerd maar als ik mijn camera inplug dan sluit de computer spontaan af :S. Op mijn oude computer werkte het wel op USB 1.0 en nu op deze nieuwe zit USB 2.0. Misschien heeft het daar mee te maken. Weet iemand hoe dit komt?
  • Werken andere USB apparaten wel op die USB 2.0 poort?
  • Alles werkt gewoon behalve die camera.
  • sluit je PC af als je ook een ander USB apparaat erin steekt ? Wat voor soort aansluiting is de USB 2.0 ? Die van een standaard mobo of is ie via een bracket aangesloten ? (laatst iemand geholpen, had zijn USB (bracket), verkeerd aangesloten, draadje precies andersom.
  • Idd, die connectors van de brackets zien er op het eerste gezicht identiek uit, maar kijk maar eens naar de gekleurde draadjes. Het boekje van je mobo brengt dan uitkomst.
  • [quote:d8df4212b1="Bosje"]sluit je PC af als je ook een ander USB apparaat erin steekt ? Wat voor soort aansluiting is de USB 2.0 ? Die van een standaard mobo of is ie via een bracket aangesloten ? (laatst iemand geholpen, had zijn USB (bracket), verkeerd aangesloten, draadje precies andersom.[/quote:d8df4212b1]Het is de standaard aansluiting van het moederbord en andere dingen werken er wel op, dan sluit de computer niet af.
  • vaag : kijk of je nieuwere USB 2.0 drivers kan vinden. anders toch naar trust drivers zoeken. Je weet nooit : wat gebeurt er als je de Trust aanluit (en digi aan) en daarna pas de PC aanzet ? Pc staat aan : als je de trust aansluit (pc reboot dus), heb je de power van de trust dus aan staan. Probeer het met : powerr off Trust, aanlsuiten op PC en dan power on van je digi. Gaat het dan nog fout ?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.