Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Uitzondering is opgetreden. Dit is aangeroepen door.

8 antwoorden
  • Ik krijg regelmatig een blauw scherm met meldingen. Vaak is dat na het contact met de server van HCC-net na het inbellen. Maar het komt ook voor als ik bijvoorbeeld via Word document openen en betreffend bestand aanklik. Via Ctrl Alt Del probeer ik dan de geopende programma's te beëindigen. Ik heb Windows 98 SE. Voorbeelden: Uitzondering OE is opgetreden op 0028:70046518 in VXD... Dit is aangeroepen vanaf 0028:C00CA34C in VxD OE 0028:C0296D00 in VXD NTKERN (08) + 0000ECO OE 0028:C0036671 in VXD IFSMGR (01) 00002CAD Is het intern geheugen op een of andere manier beschadigd? Kan mij iemand helpen?
  • Run Memtest86 eens... http://www.memtest86.com/ Dan weet je in ieder geval of het aan het geheugen ligt of niet.
  • Staat [url=http://support.microsoft.com/search/default.aspx?InCC_hdn=true&Catalog=LCID%3D1033%26CDID%3DEN-US-KB%26PRODLISTSRC%3DON&withinResults=&QuerySource=gASr_Query&Product=msall&Queryc=IFSMGR&Query=IFSMGR&KeywordType=ANY&maxResults=150&Titles=false&numDays=&InCC=on]hier[/url] iets tussen dat je op weg kan helpen?
  • Zoals geadviseerd heb ik Memtest86 gedownload en ben begonnen met testen. Omdat dat meer dan 8 uur duurde ben ik ermee gestopt, c.q. de test afgebroken. Ondertussen heb ik met mijn gebrekkig Engels Readme.text bekeken. Daarin wordt aangegeven dat de test meer dan 23 uur duurt. Kan deze test ook korter? Wat moet ik daarvoor doen? Hoe moet ik met eventuele foutmeldingen doen? Kan ik deze op een of andere manier afdrukken? Graag nog even terugkoppeling, waarvoor mijn dank. Wiel
  • Meestal is het niet noodzakelijk de complete test te laten draaien. Een paar seconden/minuten nadat de test draait kun je zien of er fouten in je geheugen zitten. Memtest zal dit aangeven, gewoon kijken naar de boodschappen die memtest op het scherm zet.
  • Ik wacht even tot morgen. De stand-olone compet is op dit moment bezig met de test. Inmiddels 7.45 uur zonder melding van Errors. Morgen zal ik reageren op de bevindingen. Alvast bedankt, Groeten, Wiel
  • Mijn standalone PC is inmiddels al ruim 31 uur bezig met de test. Er zijn inmiddels al 108 testen (Pass) uitgevoerd. Ik heb geen flauwe notitie wat ik nu het beste kan doen. Afbreken? Er zijn tot op heden geen foutmeldingen.
  • 31 uur? :o Is het niet zo dat hij oneindig door gaat met testen totdat je het stopt? Bij mij ging hij ook maar steeds door en het leek erop dat hij weer opnieuw begon omdat die balk weer opnieuw begon te lopen. Ik heb hem toen ook maar gestopt. Als hij zo lang bezig is zonder fouten dan kun je er wel vanuit gaan dat er geen fouten zullen worden gevonden lijkt mij.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.