Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

De Geschiedenis van laptops/notebooks

Anoniem
None
9 antwoorden
 • Hoi, ik zou wat willen weten over de geschiedenis van laptops. Hoe het is ontstaan etc.

  Alvast bedankt
 • Ooit gehoord van search engines zoals google :-? dit is het resultaat van een zoekopdracht op [i:1f2bcb7cb9]history laptop[/i:1f2bcb7cb9].
 • Gooi maar op slot, ik heb geen zin in zeikerige mensen die het allemaal wel beter weten omdat ze toevallig de status ouwe rot hebben.
 • :o
  Een beetje minder kan wel. Wat verwacht je van een forum, dat anderen de klusjes gaan opknappen die je zonder moeite zelf kan doen? Als je nou helemaal niets van computers zou weten, zou ik me daar nog iets bij kunnen voorstellen.

  En o ja, aan de benaming "ouwe rot" moet je niet gaan opmaken dat iemand superieur is (dit is algemeen, geen aanval op jou, Wim). Het aantal posts zegt niets over de kwaliteit.
 • Ik vind het gewoon een arrogant berichtje. Natuurlijk heb ik al gegoogeled maar daar komen halslachtige verhalen uit.
 • Tja, maar hij heeft wel gelijk.
  Kun je een beetje engels? Misschien heb je hier wat aan.

  http://www.cheap-laptops-notebooks.com/history-laptop.html
  http://inventors.about.com/library/inventors/bllaptop.htm
  http://ligon.wcpss.net/dept/tech/studentprojects/ecdpage/ecd.html
  http://www.laptopworldwide.com/ri/howlaptopswork/fact.htm
 • Niet direct over laptops, komen wel ter sprake; een volledige hardware cursus : http://www.breekpunt.nl/artsub.asp?id=CHW
  Leest vlot en is Nederlandstalig.
 • [quote:378c9b7f73="maarten144"]Ik vind het gewoon een arrogant berichtje.[/quote:378c9b7f73]Het is geen arrogantie maar sarcasme.

  [quote:378c9b7f73="maarten144"]Natuurlijk heb ik al gegoogeled maar daar komen halslachtige verhalen uit.[/quote:378c9b7f73]Geef dan aan dat je gegoogled hebt. Refereer naar pagina's die je niet snapt of halfslachtig vind en geef aan waarom.

  Nu [b:378c9b7f73]lijkt[/b:378c9b7f73] het erop dat je wilt dat wij voor je zoeken, het vervolgens in hapklare brokken in een post voor je zetten en dat jij het vervolgens alleen nog maar in een document hoeft te plakken om je huiswerk klaar te hebben (ik weet niet of dat laatste van toepassing is).
 • Ja ok je hebt wel gelijk, ik had erbij moeten vermelden dat ik al had gegoogeled, maar in die verhalen kom ik vaak tegen:
  Wij claimen dat dit de eerste is, en zij ook.

  Dat soort dergelijke gevallen. Ik dacht dat misschien iemand hier een goede site wist waar het duidelijk op staat. Het is btw niet voor een school opdracht :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.