Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Xbox ventilators

15 antwoorden
 • Ik wil graag stillere ventilatoren er in laten zetten. alleen mijn vraag is.. Blijft mijn [color=orange:9e4a104e05]xbox live [/color:9e4a104e05]account dan wel bestaan?? ik word een beetje gek van dat gezoem de hele tijd dat ik speel.. :-? en hoeveel zal t ongeveer gaan kosten.. :roll:
 • hey, ik wou dit dus ook. maar wat blijkt nou. die ventilator is gewoon stil (als hij gewoon schoon is enzo) alleen hij blaast lucht tegen een ding (weet niet of je hem al open heb gemaakt, maar tis zo'n zilver ding) je moet die venti maar is eraf halen maaar nog wel het stekkertje erin doen. je hoord hem dan helemaal niet. toch had ik er maar een oude pc ven. ingedaan, maar hij blijft maar lawaai maken. en je L!VE blijft gewoon, snap niet waarom je dat vraagt :D kijk ook is of je hardeschijf zo'n lawaai maakt, die van my was ook kapot en dat scheelt ok veel in geluid.
 • Garantie vervalt wel als je je Xbox open maakt. Xbox Live werkt niet meer als je je Xbox gaat chipmodden (zodat ie werkt met gebrande cd's).
 • L!VE werkt dan nog wel :roll:
 • Ik heb hem al bijna 2 jaar dus er zit al geen garantie meer op... en ik laat hem echt niet ombouwen.. ik wil wel gewoon online gamen.. 8) wel alles met zorgvuldigheid open en schoonmaken want anders ken je een nieuwe xbox kopen.,.... :lol:
 • [quote:1a91aa2e87="ThaOdie"]Ik heb hem al bijna 2 jaar dus er zit al geen garantie meer op... en ik laat hem echt niet ombouwen.. ik wil wel gewoon online gamen.. 8) wel alles met zorgvuldigheid open en schoonmaken want anders ken je een nieuwe xbox kopen.,.... :lol:[/quote:1a91aa2e87] Beetje late reactie, maar probeer dan KAI (final 7) maar eens !! Is écht online gamen met de XboX, maar dan gratis .. Elke spel dat SystemLink ondersteund kan via KAI gespeeld worden. HALO, Top Spin, (ALLE) shooters, PGR2 en TOCA2 en RalliSport Challenge 2 worden VEEL online gespeeld en ZONDER haperingen !! :D Probeer maar eens !!
 • [quote="Flubke"][quote:1d38633587="ThaOdie"]Ik heb hem al bijna 2 jaar dus er zit al geen garantie meer op... en ik laat hem echt niet ombouwen.. ik wil wel gewoon online gamen.. 8) wel alles met zorgvuldigheid open en schoonmaken want anders ken je een nieuwe xbox kopen.,.... :lol:[/quote:1d38633587] [quote:1d38633587]Beetje late reactie, maar probeer dan KAI (final 7) maar eens !! Is écht online gamen met de XboX, maar dan gratis .. Elke spel dat SystemLink ondersteund kan via KAI gespeeld worden. HALO, Top Spin, (ALLE) shooters, PGR2 en TOCA2 en RalliSport Challenge 2 worden VEEL online gespeeld en ZONDER haperingen !! :D Probeer maar eens !![/quote:1d38633587] waar kan ik dat downloaden (moet zeker eerst een pc aan hebben staan op een netwerk om m te laten spel??) 8) klint wel cool een ander xbox server is [url]http://www.xboxconnect.com[/url] maar daar is zowat alleen maar HALO :evil: meest domste xbox spel ooit gemaakt ik haat HALO!! :x
 • KAI kun je downloaden op www.boxlink.co.uk (dacht ik) Je moet inderdaad je XboX aangesloten hebben op een router. KAI draait vervolgens op de PC en lust de XboX gewoon door. Werkt echt super !! :P
 • Een gemodde xbox kan nog steeds op LIVE! Heb het zelf gezien, werkt dan met een switch die je laat bepalen of je met de gemodde BIOS of de originele opstart.
 • Da's niet helemaal waar ;-) Er zijn idd geMODDED XboX'en die OOK nog op Live! kunnen omdat de originele MS BIOS is tact is gebleven. Echter door bijv. een TSOP flash of "oudere" MOD-chip, kun je niet meer op XboX Live !! Je kunt ALTIJD op KAI 8)
 • dat wil de ik eerst ook dan een MOD chip er in doen om steel battalion 2 te doen maar om dat ik niet meer online kan doe ik het meer niet
 • [quote:e6bf886970="Flubke"]KAI kun je downloaden op www.boxlink.co.uk (dacht ik) Je moet inderdaad je XboX aangesloten hebben op een router. KAI draait vervolgens op de PC en lust de XboX gewoon door. Werkt echt super !! :P[/quote:e6bf886970] nou neej daar kan je een domein registreren.. :-? ik ga wel even op altavista zoeken dan heb je t gelijk.. 8)
 • de site voor dat KAI netwerk is.. [url]http://www.teamxlink.co.uk/[/url] wat is je nickname?? dan kan ik ooit eens tegen je spelen.. 8) mijn nickname wordt gewoon ThaOdie.. :P
 • hehehe Mijn Nick is idd ook gewoon flubke (maar dan 01) erachter :wink:
 • Ik zou gewoon een stille papst ventilator kopen met een lage luchtverplaasting (zo'n 20-30 CFM) Plaats hem zo dat hij naar buiten blaast. Dat moet denk wel schelen

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.