Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

CDRWs eens met Easy CD creator gemaakt werken niet met NERO

None
8 antwoorden
 • Is het een vaker voorkomend probleem dat CDRWs die ooit met Easy Cd creator gebrand zijn, bij een latere overschakeling naar NERO niet meer bruikbaar zijn?

  Is er iets dat ik kan om toch mijn schijfjes niet weg te hoeven gooien?
 • Easy CD Creator en Nero Burning ROM , kunnen niet met elkaar overweg,
  dit veroorzaakt conflicten.
 • Wekl merk cd's?
  Welke versie Easy CD Creator en Nero?
  Wat voor brander heb je?
 • En zijn het UDF-gebrande CD's (met Direct CD) of gewone datacd's met Easy CD Creator?
 • AUB ik hoef geen technische analyse, enkel wil ik weten of anderen eenzelfde ervaring hebben.
 • [quote:d38660bb68="sanne2jo"]AUB ik hoef geen technische analyse, enkel wil ik weten of anderen eenzelfde ervaring hebben.[/quote:d38660bb68]Begrijpelijk, maar de oorzaak kan wel degelijk liggen in het feit dat de CD destijds in UDF formaat geschreven is. Dat is nl. een proprietair formaat, eigen aan DirectCD (van Adaptec, de maker van Easy CD Creator). En met dat formaat kan Nero niet overweg. Nere leverd wel een tool à la DirectCD, te weten InCD, maar die twee kunnen niet met elkaars formaten overweg.

  Als de CD destijds in ECDC als bv. een gewone data CD gebrand is, dan zou Nero daar geen problemen mee moeten hebben. Over welke versies van beide programma's hebben we het eigenlijk?
 • [quote:3ac9cf65cf="sanne2jo"]AUB ik hoef geen technische analyse, enkel wil ik weten of anderen eenzelfde ervaring hebben.[/quote:3ac9cf65cf]

  Neen, sinds het brander tijperk (scisi) heb ik dit nooit gehad. Heb beide pakketten gebruikt en ik kan de cdrw schijfjes met Nero en Met EasyCd gebruiken. geen probleem, lijkt me eerder dat er iets niet klopt bij je.
 • zal wel aan incd liggen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.