Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

goede drivers site?

4 antwoorden
  • door de meeste fabrikanten of door google wordt ik verwezen naar drivers.com, waar het inloggen dus met geen mogelijkheid lukt. Weet iemand een goede uitgebreide site voor drivers XP?
  • [url=http://drivers.pagina.nl/] hier staan verschillende driver sites [/url] [url=http://www.startkabel.nl/k/drivers/] en bij de vergelijkbare pagina van de concurrent ook[/url] suc6
  • www.driversguide.com Login: drivers Paswoord: all grtz Falco
  • Bedankt voor de info allemaal. Falconetti, het was inderdaad driversguide.com en in hun mail gaven ze driver1 en all aan, wat dus niet werkt. Ik zal het nog eens proberen met drivers. Op dit moment zoek ik XP drivers voor mijn modem. Het barst op die site van de motorola's. Ik weet niet meer dan SM56 Fax/voice en nog wat, maar hij hoeft alleen als modem sec te draaien. Maar ook daarvan zijn er ladingen. Op het boekje staat nog V90 en ergens op de pc staat een ID nummer. Enig idee naar welke driver ik moet zoeken? Heb ook nog win2K drivers voor dit modem. Zijn die bruikbaar voor XP? En nog een brandende vraag: dit modem werkt onder ME met voor XP (die ik als dual wil installeren) dus oude drivers. Loopt de install van XP dan niet vast op die oude drivers en onstaan er geen conflicten als er oude en nieuwe drivers tegelijk op de schijf staan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.