Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

printer print halve letters na schoonmaakbeurt. Begraven of

Anoniem
Nelson Lau
4 antwoorden
 • washandje of oude handoek in warm water dompelen uitwringen en je inktpatronen er voorzichtig opdeppen een paar keer door dat de handdoek warm is en vochtig lost de oude inktresten op wil wel eens helpen en is gratis
 • Ik kan een printer krijgen die echter kuren vertoont. Via dit forum wil ik vragen of die kuren eenvoudig te verhelpen zijn of dat een nieuwe printer kopen verstandiger is.

  Het betreft een HP Deskjet 670C (ongeveer 5 jaar oud) met een vol inktpatroon (kleurenpatroon is leeg). De huidige eigenaar heeft met een wattenstaafje inktresten verwijderd, waarna de printer alleen nog halve letters print. Is er iets verschoven, is er iets kapot, is de printer verloren of kan ik simpel dit ding reanimeren?
 • maak de printkop eens schoon.
 • Ik heb dit probleem destijds opgelost door bij Hewlett Packard printerreinigingsvellen te bestellen. Deze waren toen gratis en kon ik via hun website bestellen. Ik kreeg toen 5 wat dikkere vellen papier met middenop het papier 2 smalle stroken ruw materiaal, wat enigszins op Velcro lijkt.

  Verder zat er bij het pakketje een cd met software want de printer moet op 'n speciale manier aangestuurd worden en nadat ik er een vel doorheen had gehaald zag het schrift er weer perfekt uit!

  Kijk maar 'ns of je hier iets mee kunt, helaas heb ik geen adres voor je maar ik neem aan dat het op de site van HP wel te vinden moet zijn en anders kun je ze altijd nog een mail sturen.

  Groetjes van Jan Willem :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.