Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Sony fotocamera als webcam?

11 antwoorden
 • Is het ook mogelijk om een Sony DSC-P71 als webcam te gebruiken? Zoja, graag ook uitleg hierover. Alvast maar weer eens bedankt voor jullie reacties. Steefie :roll:
 • Als de handleiding 'streaming usb' noemt dan kan het waarschijnlijk wel.
 • ik zie alleen een Sony P-72 als ik op de website van Sony kijk ?? maar ja , ik zou gewoon even rondkijken en wat reviews lezen , als de camera het zou hebben dan staat het vast wel ergens..
 • De meeste nieuwe camera's kun je bijna ltijd gebruiken als webcam. Die van mij namelijk ook. Dus kijk maar eens of ie met die drivers al geconfigureerd is als webcam :wink:
 • [quote:9703accb07="FTPserver"]De meeste nieuwe camera's kun je bijna ltijd gebruiken als webcam. Die van mij namelijk ook. Dus kijk maar eens of ie met die drivers al geconfigureerd is als webcam :wink:[/quote:9703accb07] dat is geen standaard regel. Canon Powershot A80 staat dat ie niet als webcam kan in het boekje. Het is eerder model afhankeliijk
 • Ja, ik heb zelf ook nog niks kunnen vinden hierover. Bij Sony zelf tel je alleen mee als je de nieuwste spullen hebt :cry: . Wat betreft support via de site dan. Blijf zoeken tot ik iets gevonden heb. Oh ja, een webcam kopen zou ook nog een optie zijn, alleen niet voor mij. Daar gebruik ik zoiets te weinig voor. Steefie
 • Sony DSC-P71 is 'webcam-geschikt'. Je hebt wel een video-in ingang nodig op jouw videokaart. TV-kaart is ook toereikend.
 • [quote:0766dce0d5="Ederveen"]Sony DSC-P71 is 'webcam-geschikt'. Je hebt wel een video-in ingang nodig op jouw videokaart. TV-kaart is ook toereikend.[/quote:0766dce0d5]Dan is-ie toch niet webcam geschikt? Dat vind ik pas als je met alleen een usb-kabeltje er een webcam in kan toveren.
 • [quote:b1e825725a="MichielPH"][quote:b1e825725a="Ederveen"]Sony DSC-P71 is 'webcam-geschikt'. Je hebt wel een video-in ingang nodig op jouw videokaart. TV-kaart is ook toereikend.[/quote:b1e825725a]Dan is-ie toch niet webcam geschikt? Dat vind ik pas als je met alleen een usb-kabeltje er een webcam in kan toveren.[/quote:b1e825725a] Tsja, dat is simpelweg een meningsverschil... :-?
 • interessant meningsverschil. Als je die sony op de video-in aansluit, wat laat ie dan zien op de pC ? Als je de sony zegt om een videoopname te maken en je moet hem dan capturen, bedoel je dat ? Ja, dan is dat niet webcam geschikt volgens mij. Camera kunnen dcht ik tussen de 15 sec en 3 minuten video opnemen. Of bedoel je sluit sony op video-in en dan zet je hem aan en dan laat ie de beelden zeg pakweg 24 uur zien ? Dat is volgens mij webcam of bedoel je wat anders.
 • [quote:73b8775bdd="Bosje"]interessant meningsverschil. Als je die sony op de video-in aansluit, wat laat ie dan zien op de pC ? Als je de sony zegt om een videoopname te maken en je moet hem dan capturen, bedoel je dat ? Ja, dan is dat niet webcam geschikt volgens mij. Camera kunnen dcht ik tussen de 15 sec en 3 minuten video opnemen. Of bedoel je sluit sony op video-in en dan zet je hem aan en dan laat ie de beelden zeg pakweg 24 uur zien ? Dat is volgens mij webcam of bedoel je wat anders.[/quote:73b8775bdd] Optie 2.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.