Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

maxtor inruilen tegen samsung ? of w88 op nieuwe maxtor

4 antwoorden
  • Ik heb een kapotte Maxtor 80GB/8mbcache schijf. Ik kan hem inruilen tegen een nieuwe(dezelfde), maar momenteel hebben ze alleen samsung 80gb schijven. Ik kan dus kiezen: of inruilen voor een samsung of wachten op een Maxtor. Wat lijkt jullie het beste ?
  • Over het algemeen doet Samsung niet onder voor de kwaliteit van Maxtor. Als je de exacte modellen weet van beide schijven kun je de specificaties vergelijken op de sites van de fabrikanten. Er is natuurlijk meer dan alleen het aantal GB's, denk aan toegangstijd, schrijf -en leessnelheid, geluidsproductie enz.
  • Het type van de samsung zeiden ze er niet bij, maar die maxtor is een diamondmax 9 plus 80BG/7200rpm/8MBcache schijf. Kijk die toegangstijden, dtr's enzo staan volgens mij op de producent zijn site nooit helemaal objectief. Dus stelde ik de vraag op een forum, om een beetje een objectief beeld te krijgen van de ervaringen met samsung-hdd's. Ik weet iig van die maxtor dat hij retesnel en redelijk stil was, van die samsung weet ik niks, hoewel die site van samsung bij zo'n beetje alle schijven zegt dat ze stil zijn. Maarja wat is stil...
  • hierzo hebben we 1x een samsung en 2x maxtor schijven allemaal 160 Gb 7200 rpm de prestaties zijn aardig gelijk, en het is ook niet zo dat er nu eentje is die heel veel lawaai maakt ofzo.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.