Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

2e hands computer kopen

Anoniem
None
14 antwoorden
 • Ik wil graag een 2e hands computer kopen (een beetje voor te gamen maar hij hoeft niet supergoed te zijn, misschien zo-iets als AMD XP 1800+ ofzo) en ik wil graag advies waar ik er het beste een kan kopen. Ik heb al veel advertenties gezien op marktplaats en andere veilingssites, maar ik weet niet of die wel zo betrouwbaar zijn. Zijn er nog betrouwbare (online)winkels die 2e hands pc´s voor van goede kwaliteit voor een redelijke prijs verkopen? Zijn er misschien bepaalde merken die over het algemeen beter zijn?

  Alvast bedankt
 • Een dergelijke computer kun je ook nieuw bouwen voor niet al te veel geld. Geef eens een budget aan, en wat je er precies mee wilt gaan doen.
 • Idd, nieuw koop je ook al complete systemen voor rond de 300 euro. Je hebt dan gewoon minstens 1 jaar garantie en een systeem waar je een tijdje mee vooruit kan of zelfs langer omdat actuelere systemen beter te upgraden zijn dan oudere systemen waarvoor je geen onderdelen meer kunt krijgen in de winkel (of wel en dan is het heel duur en dus niet de moeite waard).

  http://www.completer.nl/systemen/Yong_SunYS_starter.html
  http://www.harddata.nl/GrabGo.htm
  enz.
 • 2 jaar is tegenwoordig het minimum.
 • dit forum heeft ook een "te koop gevraagd" subforum, hier kan je het ook nog wel proberen
 • [quote:a0431a7194="computer_nerdo"][b:a0431a7194]hoer[/b:a0431a7194] kan je het ook nog wle proberen[/quote:a0431a7194]
  Denk een beetje om je taal. :lol:
 • [quote:f8cebc6be2="spiderned"][quote:f8cebc6be2="computer_nerdo"][b:f8cebc6be2]hoer[/b:f8cebc6be2] kan je het ook nog wle proberen[/quote:f8cebc6be2]
  Denk een beetje om je taal. :lol:[/quote:f8cebc6be2]dit forum heeft ook een "te koop gevraagd" subforum, h
 • Bedankt. http://www.completer.nl/systemen/Yong_SunYS_starter.html is volgens mij precies wat ik zoek. Zijn er nog dingen die ik erbij zou moeten kopen om games wat beter te laten draaien (Misschien een radeon in plaats van de standaart videokaart)?
 • Voor een beetje gamen zou ik toch wel een 128 mb kaartje nemen die 9200/9600 lijkt me prima, die 9200 valt redelijk in je budget lijkt me zo…

  Succes en groeten,

  Jayday
 • Ik ben het wel eens met Jayday dat een radeon 9200 zeer goed binnen zo'n systeem zou passen. Met een radeon 9200 kan je al aardig computer spelletjes spelen zonder al te hoge details enzo.
 • Wel even opletten dat je GEEN 256mb kaart neemt, want die heeft langzamer geheugen dan de 128mb versie.
 • [quote:cdd24ea430="gutsman"]
  Bedankt. http://www.completer.nl/systemen/Yong_SunYS_starter.html is volgens mij precies wat ik zoek. Zijn er nog dingen die ik erbij zou moeten kopen om games wat beter te laten draaien (Misschien een radeon in plaats van de standaart videokaart)?
  [/quote:cdd24ea430]
  Hangt ervanaf welke games … je zou het systeem natuurlijk eerst kunnen proberen zonder een Radeon erbij en kijken of het al goed draait. Als je ontevreden bent, kan je erna nog altijd er een kaart bijprikken.

  Als je trouwens toch een iets ruimer budget hebt (zeg 400 euro), zou ik ook 's kijken naar deze van dezelfde leverancier:
  http://www.completer.nl/systemen/Yong_SunYS_home.html
 • [quote:25117a50c0="gutsman"]Zijn er nog dingen die ik erbij zou moeten kopen [/quote:25117a50c0]
  Misschien een andere kast.

  Zo'n lelijk ding heb ik nog nooit gezien. :lol:
 • [quote:cf20484d81="spiderned"]
  [quote:cf20484d81="gutsman"]
  Zijn er nog dingen die ik erbij zou moeten kopen [/quote:cf20484d81]
  Misschien een andere kast.

  Zo'n lelijk ding heb ik nog nooit gezien. :lol:
  [/quote:cf20484d81]
  Afbeelding bij Starter-versie klopt niet geloof ik, je krijgt gewoon de Sweex kast als bij de Home-versie … Maar een mooiere kast is optioneel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.