Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Fans van de PSU draaien niet?

4 antwoorden
  • Ben vandaag begonnen de PC weer in elkaar te zetten, wordt toch maar es tijd aangezien ik vrijdag naar Drome ga :lol: Kheb nu al 4 lekkages (1 in elk van de 3 waterblocken + 1 van radiator) verholpen.. dat draait nu zonder lekkages. Kheb nu een stukje draad aan pin 13 & 14 van die moederbord connector zitten om ervoor te zorgen dat m'n waterkoeling het doet (staat ook zo in de handleiding), zonder dat ik de rest van de PC van stroom moet voorzien. Als ik nu de PC aanzet (met de knop op de PSU) dan gaan de fans bovenop m'n radiator + de pomp werken. Wat ik nu vreemd vindt is dat de fans van de PSU heel even draaien en daarna gewoon stoppen :-? Het is hier niet zo warm en goed doorlucht, maar ik vraag me toch af in hoeverre dit normaal is. De PSU is een [url=www.tagan.de]Tagan TG480-U01[/url] en heb em nog niet eerder gebruikt.
  • zit er geen thermal fan op, dat die pas gaat draaien als et warm word ??
  • Eh jawel, d'r staat ook zown plaatje op de zijkant van de PSU + op de site van Tagan (onder specifications) die aangeeft op hoeveel RPM die fans draaien. Maar lager dan 500 RPM gaan die niet in de afbeelding :-? Dus je denkt dat t gewoon aan de temperatuur ligt, dat t gewoon niet warm genoeg is om t de fanst te laten draaien?
  • ga eens werken op je pc dan, game ofzo, dan vreet ie stroom, gaat ie niet draaien en word de voeding heet, meteen uitzetten!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.