Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Schijf naar de zak? - Help!

4 antwoorden
  • Hallo, al enkele dagen geeft mijn laptop krakende geluidjes. Heb eind vorige week al back-up genomen. Omdat ik vermoede dat er defecte sectoren waren heb ik vandaag mijn pc daarop late scanne. 'k laat hem zijn werk doen en kom af en toe kijke. Nu merk ik opeens dat hij de mededeling geeft bij het boten kan geen besturingssyteem vinden ... (Waren dat vandaag de laatste levensdag van mijn hdd? ik zou graag wel een back up neme van mijn bestanden. ging dit doen achteraf omdat ik eerst een firewire moest downloaden voor mijn dvd-brander en daarvoor moest ik mij informeren bij acer. Maar wegens de help dienst al gesloten was stelde ik dat uit tot morgen ... Zonde misschien da'k het niet anders gedaan heb :( Graag advies! Het gaat over het acer model: Aspire 1712SMi (hij was nog geen 3 maand oud!) Olivier :(
  • Hang em in een ander systeem en probeer vanuit dat systeem alles van die hd te kopieren naar DVD's etc. Als je nog garantie hebt, neem dan contact op met de leverancier. mm 3800st bericht :)
  • ben zo iets vanplan maar euh, probleem is een laptop openstmijte is toch riscant - niet da ik het niet durf maar de garantie - kwil niet dat ze er af valt! ga wacht tot morgen om direct de dienst te bellen. Ze zijn al gesloten.
  • Ojah laptop. Altijd lastig. Gewoon ff wachte tot morge duz maar

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.