Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

CD-R en een DVD-R op een pc

4 antwoorden
  • Ik heb een in verhouding trage DVD-R die mijn CD-brander niet kan bijhouden dus wil ik ook een gewone cd-R monteren. Aan cd-R "hangt" draadje dat op de "JCD1" van moederbord wordt aangesloten. Nu meen ik zo goed als zeker te weten dat dat DVD ding geluid en beeld kan geven zonder zo'n audio-draad. Klopt dat???? Ik had hem uit huidige machine gesloopt [plaatsgebrek] en ben vergeten hoe die zat
  • [quote:0afc2fe50a="h.enk"] Nu meen ik zo goed als zeker te weten dat dat DVD ding geluid en beeld kan geven zonder zo'n audio-draad. Klopt dat???? [/quote:0afc2fe50a] Zo'n audio-draad is voor geluid van een audio-CD. Voor DVD's (met beeld en geluid) afspelen heb je dat draadje niet nodig.
  • [quote:c645821957="Obi-wan-kenobi"][quote:c645821957="h.enk"] Nu meen ik zo goed als zeker te weten dat dat DVD ding geluid en beeld kan geven zonder zo'n audio-draad. Klopt dat???? [/quote:c645821957] Zo'n audio-draad is voor geluid van een audio-CD. Voor DVD's (met beeld en geluid) afspelen heb je dat draadje niet nodig.[/quote:c645821957] Bedankt!
  • Maarre, welk mobo heb je precies dan? Veel mobo's hebben tegenwoordig gewoon twee van die aansluitpunten voor die audio-draadjes.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.