Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Digitale camera, foto's op tv kijken

6 antwoorden
  • dit moet dus met een snoertje kunnen, maar wij hebben standaard niet van die aansluitingen op de tv. Kan het dan wel als we het met een SCART converter doen? [img:9595b344c6]http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servicesupport/techsupport/Consumer/14084/Images/Convertor.jpg[/img:9595b344c6] zoiets dus? of zoiets? [img:9595b344c6]http://www.consolesandgadgets.co.uk/catalog/images/sitepictures/nintendo/scartadapter.jpg[/img:9595b344c6] het kabeltje bij de camera heeft 2 tulips, een gele en een zwarte. Ik wil het liever niet steeds met videocd's doen, omdat nogal veel cd's gaat kosten.
  • zeker weten dat het kan de gele tulp gaat over de gele contra (is beeld) de zwarte (is eventueel voor geluid) gaat op de (als ik het goed heb) rechter geluids kanaal (rood)
  • [quote:227682e1c8="sjouwer"]zeker weten dat het kan de gele tulp gaat over de gele contra (is beeld) de zwarte (is eventueel voor geluid) gaat op de (als ik het goed heb) rechter geluids kanaal (rood)[/quote:227682e1c8] maakt het nog uit welke van die 2 ik neem? het geluid is dus alleen voor de filmpjes of als je de microfoon gebruikt want je hebt niet veel aan geluid bij foto's :P
  • de onderste kon je kiezen uit input en output je moet dan kiezen voor input je hebt het zelfde blok maar dan alleen voor input of output en moet je dan input nemen Kijken vanuit de tv. beeld moet naar tv, dus input
  • [quote:0d1480d6b9="sjouwer"]zeker weten dat het kan de zwarte (is eventueel voor geluid) gaat op de (als ik het goed heb) rechter geluids kanaal (rood)[/quote:0d1480d6b9] De zwarte gaat over de witte/linker kanaal en wordt bij gebruik van één stekker automatisch omgezet naar mono signaal over beide luidsprekers, ervan uitgaande dat je een stereo tv hebt. Op de onderste afbeelding is met enig fantasie het woord mono te herkennen bij de witte aansluiting.
  • bedank jank ik wist het ook niet zeker

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.