Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

data recovery fototoestel

Peter_the_skater
11 antwoorden
 • Ik heb op mijn digitale camera foto's gemaakt alleen de helft is op magische wijze verdwenen van het sd-kaartje het aantal foto's wat nog gemaakt kan worden is gelijk aan de hoeveelheid die hij zou kunnen met het compleet aantal foto's wat ik heb genomen, waaruit blijkt dat de data er nog wel op staat maar dat deze waarschijnlijk verminkt is. Ik zoek daarom een programma wat ik zou kunnen gebruiken om de data op het schijfje mogelijk terug te kunnen halen..

  wie helpt mij? liefst een shareware produkt die WEL de data terughaald (bij viruallab en getdataback moet je dan het produkt kopen :( )

  merci alvast
 • Je kan deze eens proberen:

  http://www.pcinspector.de/download.htm#smart_recovery
 • ziet er erg veelbelovend uit.. Zal het eens gaan proberen,

  bedankt!
 • Als je je camera aan je PC aansluit, wordt dan je kaartje gezien als removable drive?

  Dan zou je toch met explorer kunnen kijken wat erop staat?
 • Ja kijk mijn verhaaltje klopte niet helemaal, mijn vriendin heeft de camera meegenomen naar VS (zonder mij :( ) en komt maandag weer terug dus dan kan ik het pas checken. Bij de computer die ze daar tot haar beschikking heeft kan ze alleen met wizard de foto's terughalen en dan zijn het er maar 9 ipv 22. Hier zie ik hem als removable drive en bovendien heb ik daarnaast ook nog een cardreader, dus zal het wel goed gaan. Maar als de bestanden beschadigd zijn of gewist zie je die files niet meer, maar kan m.b.v. dat programmaatje de data (hopelijk) waarschijnlijk nog wel terug worden gehaald (aangezien bij wissen niet alle bitjes weg worden gehaald) maar goed dat zie ik nog wel… gelukkig had ze dit probleem pas op het einde van haar reis!!!! :)
 • ik heb ooit op aanraden in een tijdschrift zero assumption digital image recovery gedownload. heb het nooit nodig gehad, dus weet niks meer dan dat het toen werd aangeraden. hier te vinden:
  http://www.snapfiles.com/get/zaimagerecovery.html
 • Je aanname lijkt mij correct, maar ik zou persoonlijk niet uitgaan van speciale image recovery tools.
  Het is tenslotte gewoon data (0'en en 1'en) op een opslag medium.
  Elk goed data recovery product moet daar prima mee uit de voeten kunnen.

  Ik zou eerst maar eens kijken met een PC wat je aantreft, een camera is nl nogal kieskeurig. Mocht de data, in een voor de camera onduidelijke mannier, op het kaartje staan dan ziet de camera het niet. Op je PC kan je er dan wel gewoon bij

  succes
 • bedankt! Eerst zal ik inderdaad is kijken wat mijn pc er op ziet.
 • mmm, Ik heb alles toch iets te rooskleurig ingezien. Als ik het kaartje ga bekijken met explorer gebeurt er niets, leeslampje op cardreader blijft aan maar er gebeurt niets en ik moet de stekker eruit halen om explorer weer uit te kunnen zetten.. Bij al die photo recovery programma's gebeurt hetzelfde, lampje brandt maar hij doet niets meer. Ik heb ook getdataback geprobeerd. Bij een volledige scan hangt hij dus ook, maar als ik een deel scan (begin wat op het kaartje staat neem ik dan niet mee) dan doet hij het wel. Hij ziet een verschrikkelijke hoop file starts, maar als hij dan klaar is en je gaat naar stap 4 (choose file system) dan kan ik niks selekteren. Ik heb al geprobeerd een file scan te doen met explorer, maar dan hangt hij dus ook…. dus ja wat ik nu moet doen :-?
 • probeer het eens met dit progg.
  BadCopy Pro is a data recovery utility for floppy disk, CD-ROM, CD-R/CD-RW/DVD,
  Digital Media, ZIP/JAZ/MO Disk and other storage. It can recover and rescue
  corrupted or lost data from damaged or defective disks.
 • http://63.141.194.5
  escue/ (Drive rescue) kan bij mij foto's van mijn kaartje terughalen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.