Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Muisvoetjes

6 antwoorden
  • Ik heb een probleempje en die hoort eigenlijk niet in dit topic thuis. Maar ik zoek naar muisvoetjes voor mijn muis. Dat zijn die nylonvoetjes die onder de muis zitten. Ik koop om de zoveel tijd een nieuwe Logitech muis, maar ook al is de muis na verloop van tijd nog helemaal goed, maar als de nylon voetjes versleten zijn, dan heb je ook niks meer. Weet iemand of deze voetjes ook verkrijgbaar zijn? Bij Logitech zelf vind je er niets over. ik vind dat Logitech en andere fabrikanten eigenlijk extra voetjes bij hun muizen moeten leveren. Bijvoorbeeld 4 extra voetjes op een stickervelletje. Als de banden van je auto versleten zijn, dan breng je je auto toch ook niet naar de sloop. :o :lol: Kees
  • Ik zal deze topic even verplaatsen, want hij hoort hier inderdaad niet thuis. Verder gebruik ik zelf een soort plakband om over de voetjes heen te plakken als ze versleten zijn. In combinatie met een stoffen muismatje schuift dat beter dan de originele voetjes. Nadeel is wel dat je het plakband een beetje ovaal moet knippen, dat is nogal priegelwerk.
  • sommige mensen gebruiken teflon tape om eronder te plakken. Ook heb ik wel eens gelezen (dacht op GoT) dat iemand gewoon een mailtje naar logitech had gestuurd en een stel nieuwe kreeg toegestuurd.
  • Ga eens op zoek naar 'mouse skates'. Speciaal voor dit doel gemaakte teflon tape. http://www.xyzcomputing.com/reviews/hyperglide.htm http://www.exhardware.com/reviews.php?Id=23 Edit: urls
  • In de beter electronica zaak zijn strookjes teflon te krijgen, dit is dikker en harder dan tape (waterleiding?) op maar snijden en glijden als een op een ijsbaan. (de teflon word daar verkocht als isolatiemat.)
  • een goede is (wat ik gebruik en prima werkt), is een plastic muismatje zoeken, vier kleine rondjes uitknippen, en er onder plakken met secondelijm ofzo. werkt goed, slijt niet. Als het niet tot de oppervlakte rijkt plak je er gewoon nog een rondje op.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.