Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

coolermaster stacker of wavemaster?

6 antwoorden
  • Heeft iemand deze behuizingen? welke is beter? waarom? ervaringen? Wavemaster: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TAC-T01-E1C&other_title=TAC-T01-E1CWave%20Master Stacker: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=STC-T01&other_title=+STC-T01+CM%20Stacker
  • Ik zou voor de Stacker gaan, deze is BTX ready en je kan er heel er veel hardware in kwijt. tevens is de optionele 30mm staafcooler mooi, deze zorgt voor een erg goeie cooling van je systeem.
  • Zelf vind ik die stacker niet echt de schoonheidsprijs geven... Die WaveMaster is echter wel erg mooi. Maar is zou denk ik toch ook voor de Stacker gaan, omdat: [list:9250040ea1]Hij ATX, E-ATX, BTX-ready is. Er erg veel fans in kunnen (8), en er zitten al standaard 2 120mm fans, en 1 80mm fan bij. Crossblower kan je erbij kopen Lekker veel ruimte voor CD-drives (je kan er 11 inzetten) en de computer zelf Je kan opticals er zonder schroeven inzetten. Je kan er 2 PSU's in kwijt[/list:u:9250040ea1] Zoiets dus.
  • Ik zou ook zeker voor de Stacker gaan vanwege de punten die de posters hiervoor al hebben aangegeven.
  • Hoeveel kost ie en waar kan je hem kope? (liefst in een winkel) thnx!
  • http://www.tweakers.net/pricewatch/88343 Voila. Zit dus nnog geen PSU bij hè.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.