Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Problemen met installatie WEBCAM

None
5 antwoorden
  • Nadat ik de installatie voltooid had, werkte de webcam wat het beeld betreft naar behoren via MSN . Het geluid lukte niet.
    Echter het afsluiten van de computer met de aangesloten webcam via USB 1.1 veroorzaakt problemen t.w. blauw beeld ……………..
    [b:b24c5e2edf]Fatale uitzondering OE op 0028; FF0820CD in VXD SYSAUDIO (05) + 000023 CD.[/b:b24c5e2edf] Uitzetten lukt alleen nog door de stekker eruit te halen
    Ik heb een IBM Aptiva 2158 type 242 met Windows 98. In deze computer geeft aan dat de werking van Trust 320Spacecam correct werkt
    Trust biedt de mogelijkheid om je USB op de juiste werking te controleren en geeft ondanks de 1.1. !!! géén probleem aan.
    Inmiddels bij IBM en Trust voor Windows 98 de laatste drivers geïnstalleerd
    Wie o.. wie helpt mij op weg ??

    Henk
  • Je kan de cam op een andere pc testen met windows 98 kijken of je daar dezelfde fout heb zo niet dan kan je eens proberen om windows 98 te herinstalleren. Zo ja dan kan het aan je cam liggen. Wacht eerst maar even op reacties van andere forumleden misschien hebben hun nog een leuke brainwave.

    Je kan ook nog naar het servicecentrum gaan: http://www.trust.nl/service/service.htm
    daar kun je je gratis registreren wat nodig is voor het servicecentrum.
  • Tovenaar,
    Bedankt voor je reactie. Ik heb mij inderdaad laten registreren bij Trust en daar inmiddels ook mijn probleem voorgelegd.
    Discussie was dat op de verpakking staat : systeem-eis Windows 98 [b:6fb18785ac]SE[/b:6fb18785ac] en dat op de site wordt aangegeven dat Windows 98 toereikend is.
    Verder is een discussie, dat op de site wordt aangegeven minimaal USB 2.0 een vereiste is . Ik heb slechts 1.1 ???? , maar het werkt wèl !! Alleen het afsluiten hè !!!!
    Ik wacht met belangstelling op verdere reacties

    Henk
  • Mja het verschil van 98 se en 98 is volgens mij niet zo denderent om deze fout te veroorzaken. Mja misschien dat het de USB is die het probleem geeft. Heb je al contact met het service centrum gehad + reactie?
  • win98gold geeft geen usb ondersteuning (loop ik ook tegen aan bij mijn laptop)
    win98 se geeft de ondersteuning wel

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.