Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Front-bracket voor Gigabyte GA8IHXP moederbord

Anoniem
gerben
3 antwoorden
 • Hallo beste PC samenstellers,

  Ik ben al een tijdje in het bezit van het Gigabyte GA8IHXP moederbord (Rev. 2.1).

  Omdat dit moederbord ook de functionaliteit ondersteund van infrarood en smartcards, ben ik op zoek naar een bracket die in een lege drive voor bijv. een CD-ROM speler past om deze functionaliteit te kunnen gebruiken.

  Wie weet waar ik een bracket zou kunnen aanschaffen waar naast deze functies ook een USB 2.0 aansluiting op zit en eventueel ook audioconnectors?

  Volgens de handleiding zou ik ook een bracket kunnen aansluiten gemaakt door een andere fabrikant, maar ik zou hem het liefst van Gigabyte willen kopen (i.v.m. mogelijke herkenningsproblemen).
  De aansluitingen op het moederbord zijn namelijk een aantal pinnetjes waar het snoer van de bracket op aangesloten kunnen worden.

  Ik kan op nederlandse zoekmachines niet vinden wat ik zoek, misschien heeft iemand ditzelfde moederbord en heeft reeds een passende oplossing gevonden.

  Ik hoop snel iets te kunnen vernemen, want ik zoek mij wezenloos.
 • ik heb ze wel vaak gezien op pc beurzen. Interexpo(pc discoun) is al weer begonnen dacht ik en pcdumpdag eind van de maand
 • oké dan gaan we maar naar de beurs. Ik ben er nog nooit geweest maar het moet er maar een keer van komen.

  Ik hoopte eigenlijk om via de importeur van Gigabyte meer gegevens te ontvangen, zodat een pc-winkel hem voor mij kon bestellen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.