Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

DVD brander doet raar buffer loopt op en weer leeg

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Ik heb mijn Sony Dru 500a nu ongeveer 3 jaar dacht ik en opeens bij het branden loop de buffer in Nero 6 (origineel) naar 100 en weer terug naar 6 dan loopt hij weer op en dat gaat zo het hele brandproces. Een 4 speed DVD branden duurt nu ongeveer 33 minuten i.p.v. 15 en ook het brandprogramma Record now (bij Sony geleverd) geeft dezelfde problemen. Ook de hoofdbufferbalk blijft na de lead-in op 49% hangen. Is de speler kapot? Help!!!!!!
 • Het zelfde gebeurt bij mij als ik heel erg veel andere data over de kabel stuur, of je buffer is niet oke of je systeem kan om wat voor reden dan ook niet een constante stroom data aanleveren.

  ff brander en hd op apparte controller en nog eens proberen of desnoods een brander lenen en kijken wat die doet..
 • zet is al je programma's uit virusscanner e.d scan ook is op spyware en virussen, installeer is de nieuwste mobo drivers, zet de brandprogramma van xp is uit (rechts klikken op dvd brander, eigenschappen)

  zet de dvd brander op sec/master en de boot hdd op pri/master.
  defragmenteer is.
 • Ik heb de nieuwste mobo drivers en defrag doe ik ongeveer elke week. Het probleem deed zich voor van het ene op het andere moment.
 • Ik dit probleem meestal bij veel kleine bestanden. Wat je kunt doen om dit probleem te omzeilen: brand eerst je DVD als dummy dus op de harde schjjf als en vervolgens die iso naar een DVD: 5 minuten voor de image en vervolgens 15 minuten voor het branden op je DVD, totaal 20 minuten, dat is dan toch 13 minuten sneller je huidige situatie.
 • Was het nu maar zo dat het alleen maar voorkwam bij veel kleine bestanden. Maar dat is dus niet zo. Dit was een grote file, laten we zeggen zo groot als een DVD groot is. En het gekke is dat het net als ik al eerder zei van het ene op het andere moment gebeurde.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.