Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

aspii files

3 antwoorden
  • [quote:1632435f6b]The four files needed for WinNT/2K/XP are the following: (example: WINNT is the WindowsNT home directory) WINNT\SYSTEM\WINASPI.DLL WINNT\SYSTEM\WOWPOST.EXE WINNT\SYSTEM32\WNASPI32.DLL WINNT\SYSTEM32\DRIVERS\ASPI32.SYS [/quote:1632435f6b] ik mis WINNT\SYSTEM\WOWPOST.EXE WINNT\SYSTEM32\WNASPI32.DL deze installeerd de installer niet, en ik zie ze ook niet in de zipfile staan. Ik zie wel dit WOWPOST.EX_ WNASPI32.DL_ volgens mij zijn ze dat gewoon en is het een kwestie van hernoemen, klopt dit of gaat er dan iets fout???
  • Ik denk dat je ze eerst moet extracten dmv extract.exe, geloof dat het is met het volgende voorbeeld: extract bestand.be_ bestand.bes. Je moet maar eens kijken mbv het commando "extract /?".
  • [quote:9b475709db="Nelson Lau"]Ik denk dat je ze eerst moet extracten dmv extract.exe, geloof dat het is met het volgende voorbeeld: extract bestand.be_ bestand.bes. Je moet maar eens kijken mbv het commando "extract /?".[/quote:9b475709db] kan iemand niet gewoon ff kijken hoe groot bij hem/haar die files zijn want lijkt er echt op of bestand blaat.exe gewoon blaat.ex_ is geworden en dat die install.bat ze vervolgens gewoon verplaatst en hernoemd.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.