Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

printer laat computer rebooten

3 antwoorden
  • Gek. Mijn canon i550 laat de computer rebooten als ik iets wil printen. Eerst kreeg ik telkens de melding "printer offline" als ik iets wilde printen, na een tijdje leek hij dan wel contact te maken maar dan startte de computer ineens spontaan opnieuw op. Ik heb wel de computer verplaatst en het kan zijn dat hij in een andere plaats op de USB-hub zit, maar als ik hem ergens anders op zet heb ik hetzelfde probleem. Ook het de-installeren en opnieuw installeren van (een recente) driver helpt niet. Iemand enig idee?
  • Lees boekje goed (veel mensen vergeten dat). Ontkoppel je printer: verwijder daarna in windows alles wat met USB en in elk geval de printer te maken heeft. Reboot desnoods een paar keer totdat alles weg is. (de USB poorten worden opnieuw gedetecteerd). Installer nu de printer zoals in het boekje staat (enne, om problemen te voorkomen, sluit hem direct aan op een USB poort en NIET op de hub) Komt het nog voor ?
  • Het probleem is dat ik te veel USB-apparaten heb, waarvan er al minstens 1 (mijn PDA) rechtstreeks op de USB-poort van de computer moet. En de hub moet op de andere. Ik zal er eens mee gaan goochelen, bedankt vast voor het antwoord.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.