Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Laptop valt zomaar uit :S

6 antwoorden
  • Hi all, een vriendin van me (een jaah :P) heeft een laptop maar deze valt op de meest vreemde momenten uit. Dan doet hij het dagen goed, dan valt hij om de 5 minuten uit. De accu is al vervangen maar het probleem bleef. Hij valt ook uit terwijl de netstroom is ingestekkert. Wie weet waar dit aan kan liggen. Het is een Toshiba Satellite 5000-204 met Windows XP pro. Alvast bedankt ! W.
  • Kijk even bij energiebeheer hoe dat is ingesteld
  • Wat moet je weten? Die instellingen staan nog gewoon op de standaard manier, hij is namelijk pas geformatteerd hopent op verbetering maar helaas (Tenminste op dat punt niet :P). W.
  • [quote:72e4a66e2d="wtheiner"]Wat moet je weten? Die instellingen staan nog gewoon op de standaard manier, hij is namelijk pas geformatteerd hopent op verbetering maar helaas (Tenminste op dat punt niet :P). W.[/quote:72e4a66e2d] Het was zomaar een idee wat bij me opkwam
  • Draait op het moment dat ie uitvalt de CPU fan wel? Ik heb eenzelfde probleem gehad met een nieuwe Asus laptop, waarbij uiteindelijk bleek dat de CPU fan niet altijd correct aangezet werd (BIOS fout). Daardoor werd de CPU te warm en schakelde het systeem zichzelf uit.
  • als je niet goed genoeg koelt dan sluit ie automatisch af, hebben dat probleem hier op de zaak ook gehad bij iemand. gaat er dus om dat je koeler vrij is, dan zal het weer werken :D

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.