Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Kan opeens de D partitie niet meer lezen.

Anoniem
msquad
3 antwoorden
  • Mijn probleem is dat ik mijn D partitie niet meer kan lezen. Als ik daar nu op klik dan zegt hij "D:\ is niet toegankelijk. Parameter onjuist" en daarna "De schijf in station D:\ is niet geformateerd. Wilt u de schijf nu formateren".
    Het begon dat de explorer raar deed. Het duurde wel meer dan 5 minuten voordat hij de partities liet zien. Daarna kon je dan wel iets sneller door de mappen bladeren. Ik kon ook geen dingen meer openen. Ik heb toen voor de zekerheid even Norton virusscanner gedraait, maar er was geen virus.
    Ik dacht dus nog even snel alles van mijn D:\ schijf op een externe harde schijf te kopiëren toen ik eindelijk in de goede partitie zat en eindelijk op de harde schijf was, maar bijna meteen toen het kopiëren begonnen was startte de computer zichzelf opnieuw op. Ook dat duurde hardstikke lang. Toen het eindelijk opgestart was kreeg ik een foutmelding dat windows een ernstig probleem had gerepareerd (of iets dergelijks. Weet niet precies meer hoe het gezegd werd). Vervolgens kreeg ik dus die foutmeldingen bij de D:\ schijf.

    Nou is mijn vraag of iemand enig idee heeft of en hoe ik alsnog bij mijn bestanden kan komen. Ik heb het dus natuurlijk niet geformateerd.
  • veilige modes opstarten.
  • Probeer in veilige modus ook eens de Administrator account, heeft vaak toch geen wachtwoord

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.