Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

canon I350 niet aan de praat te krijgen

Anoniem
Quinten
2 antwoorden
 • Goeiedag, ik heb een paar dagen een nieuwe Canon I 350 in huis. Ik krijg em alleen voor geen meter aan de praat…

  Als ik het doe volgens de boekjes =>
  printer aangesloten aan de computer, maar de printer zelf nog uit, en dan via de bijgeleverde cd de software installeren. Lukt niet. Hij begint wel met het installeren van de drivers, maar dan krijg ik opeens het schermpje van dat het toch niet gelukt is.

  Andere manier, via nieuwe drivers => werkt ook niet, zelfde probleem

  Dan xp maar laten proberen hem te installeren. Als ik de printer aanzet, ziet windows gelijk de Canon i350. Dan krijg ik het windows venster: "er is een probleem met de installatie van deze hardware. Er is een fout opgetreden tijdens het installeren van het apparaat. DE RPC server is niet beschikbaar ( ?!?!?!)

  Nog een andere manier, door via het configuratiescherm een printer toe te voegen bij printers. Maar nee hoor: "kan de bewerking niet voltooien"

  De laatste manier, door via nieuwe hardware de printer toe te voegen, bijvoorbeeld via het *.inf bestand te installeren manueel: "de opgegeven poort is onbekend" nadat hij echter wel de drivers heeft geinstalleerd, want ik zag een voortgangsbalkje die je in Windows vaker ziet bij installeren…

  Ik heb al de Canon helpdesk gebeld, die kon mij ook niet helpen. "Het zal wel aan je systeem liggen"

  Ik heb een Asus A7N8X moederbord, met een paar usb poorten, die volgens mij moeten werken, want mijn mp3speler werkt er ook zonder moeite op..

  Iemand???
 • Bij de meeste USB apparaten moet je de software installeren en die geeft aan wanneer je hem moet aansluiten. Deze situatie heb je dus niet gedaan.

  Zou verder ook aan je systeem kunnen liggen, conflicten of zo.

  Zit je al op SP1 of op SP2. indien geen beide dan eerst naar SP1.
  Indoien SP2 dan microsoft bellen of uninstall SP2

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.