Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

dvd-rom speler wordt niet herkent

5 antwoorden
  • Hallo Een kennis heeft het volgende probleem met zijn compaq laptop. In" deze computer " komt namelijk de dvd-rom speler niet meer voor , alleen de c: schijf staat vermeld.. Wanneer je in app beheer kijkt staat hij nog wel vermeldt maar dan met een uitroep tekentje , wanneer je dan naar eigenschappen gaat zegt hij dat er geen stuurprogramma of iets dergelijks is.. Naar mijn weten moet zon cd/dvd rom toch automatisch herkent worden? We hebben al gezocht naar andere stuurprogramma 's maar dat werkt niet.. iemand een idee? virus? alvast bedankt
  • En als je de DVD uit de hardware lijst verwijderd en laptop opnieuw opstart, dan moet je toch de melding krijgen: nieuwe hardware gevonden.
  • Heb je al in het BIOS gekeken of de dvd speler daar nog wel herkend wordt? Anders misschien 'ns opnieuw laten detecteren. Als het BIOS 'm niet ziet dan zal het met Windows ook nooit lukken. Sorry heb erover heen gelezen dat het apparaat wel in apparaatbeheer staat. Het bovenstaande gaat dus niet op Grtz J.W.
  • Die dingen heb ik reeds geprobeerd maar bieden geen uitkomst.. in ieder geval bedankt
  • Misschien heb je hier wat aan: http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=283658 grtz Falco

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.