Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

audio versterker achter laptop

5 antwoorden
  • mijn laptop heeft geen echte audio uitgang wel een uitgang voor een hoofddtelefoon ik wil echter het geluid(ivm een grote collectie mp3 materiaal) van mijn laptop naar mijn stereo installatie sturen. Is er een oplossing voor moet ik er iets tussenplaatsen ? graag een goed advies bedankt
  • Meestal heeft je versterker een tulp ingang. (cinch) Dat zijn dan 2 ronde aansluitingen, een rode en een witte, vlak naast elkaar. Als je dan een mini jack (3,5 mm) naar tulpenstekker verloopkabel koopt kan je die aansluiten, dan moet het werken. [Edit] Dit bedoel ik: [img:d0661f5fe5]http://www1.nl.conrad.com/xl/3000_3999/3000/3090/3096/309648_BB_00_FB.EPS.jpg[/img:d0661f5fe5] Een kabel met deze aansluitingen.
  • Omdat je geen line out gebruikt is het wel zo dat je het volume nog kan regelen met de laptop. Je kunt dan het beste op het gehoor het volume zo instellen dat de versterker een goed ingangssignaal kriijgt. Als je hem te hard zet krijg je veel vervorming.
  • Klopt, begin altijd met een laag vermogen in te sturen. Als je geluk hebt dan schakelt je geluidskaart wel over naar line out, vaak detecteren ze dat automatisch en kan je dus toch de uitgang als line out gebruiken.
  • wat ook nog kan is een UV meter je weet wel dat die groene lichtjes en rode gaan dansen die er op aansluiten..(zit meestal in oude cassetedeks) laptop, kabeltje naar uv meter, lijn out naar versterker.. en zo kan je instellen wat het maximale is.. groetjes en suc6 Roytjah

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.