Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

foto's overzetten naar harde schijf van MP3 speler

6 antwoorden
  • Ik was van plan een MP3 speler te kopen met daarin een harde schijf. Is het dan ook mogelijk om op vakantie mijn fotos van mijn digitale camera over te zetten naar de harde schijf via het standaard kabeltje (USB) dat bij de fotocamera geleverd is? Welke MP3 speler is daarvoor geschikt, en waar moet ik op letten (of naar vragen in de winkel) ?
  • Volgens mij kan dat bijna bij geen enkele. Er zijn wel spelers waarop je foto's kan zetten via de pc. Ook is er voor de ipod een apparaatje waar je de geheugenkaart in doet en die zet dan de foto's op je ipod.
  • Er zijn wel apparaten die dit kunnen. Maar ik denk dat je inderdaad niet een mp3 speler zult vinden die dit kan.
  • MP3 spelers met harde schijf, zoals de Ipod, en de Gemini, 340, 380, 420, etc.. van Archos kunnen onder andere met een los te kopen memorycard adapter gebruikt worden voor foto opslag... De 340, 380 en de 420 zijn video/mp3 players... Deze HD spelers varieeren van 300 tot 800+ euries
  • Klopt, die dingen zijn er inderdaad ook. Maar ik betwijfel of je iets zult vinden, wat met een USB kabeltje gaat werken.
  • Wil je de camera en mp3 via een usb-kabel op elkaar aansluiten via USB, kan dat ook met het volgende apparaatje: [url]http://www.jadetec.co.uk/products/usb/2copy2/[/url]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.