Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Vraagteken

4 antwoorden
  • Wie weet hoe ik het vlg. kan oplossen. Heb een oudere computer opnieuw geïnstalleerd, zonder alle stuurprogramma`s te hebben. Nu kreeg ik eerst het modem slecht geïnstalleerd omdat ik niet wist welk stuurprogr. Heb toen het kaartje eruit gehaald en gevonden dat het een rockwell98 RS56/SP-PCI modem was. Het stuurprogramma gedownload en het installeren ging vlot. Toen het was geïnstalleerd kreeg ik de melding dat er nieuwe hardware was gevonden. het bleek te gaan over het vlg. Wave Device for voice modem. Het stuurprogramma kon niet worden gevonden dus heb geannuleerd. Toch krijg ik ieder keer bij het opstarten weer dezelfde melding. Wat kan het zijn en hoe los ik het op? Wie weet raad???
  • Toch eerst goed kijken welke hardware er nu precies in zit om de juiste drivers te kunnen downloaden. Deze twee programmaatjes kunnen je erbij helpen: Everest Home Edition http://www.lavalys.com/products/overview.php?pid=1&lang=en&pageid=1 Unknown Devices http://www.halfdone.com/Development/UnknownDevices/
  • Vaak kun je op de site van de fabrikant 2 drivers downloaden dus als je nog eens op de site van rockwell kijkt vind je het misschien. Of intypen in google.
  • Die wave device is vrij normaal bij modems. Is bedoeld voor een headset, die je dan rechtstreeks op de modem aansluit. Driver zit ook meestal meegeleverd bij de drivers voor de modem. Soms moet je gewoon nog een keer verwijzen naar de locatie van de bestanden.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.