Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

HP 690c met bijgeluiden

Anoniem
None
9 antwoorden
 • Wij ( mijn ouders ) hebben een HP 690c en als ze iets willen afdrukken maakt die printer hele harde tikken, maar als ik de klep los doe zie ik niks waar de inktpatronen tegen aan lopen. De printer is 2,5 jaar oud en heeft pas 1 zwart patroon op en kleur is nooit vervangen ( doet het nog steeds ) na het vervangen waren die tikken er niet, ze zijn er pas sinds een paar dagen. Weet iemand wat dit is en hoe ik het kan oplossen ( zonder dure reparaties ).

  Bvd

  ——————
  Gaming is life!

 • Bel de european customer service van HP. ze zitten dacht ik in amsterdam (voor tel moet je effe op hun site kijken).
  Volgesn mij is hun service nog steeds op en top. suc6
 • Goeiedag,

  Wat je gewoon effe moet doen is gewoon de "geleide stang" (stang waar de inktpatronenhouder heen en weer over raast) insmeren met een druppeltje naaimachine olie. Probleem opgelost.

 • Ik heb zelf de laatste tijd ook last gehad van harde tikgeluiden; bij mij zat het witte plastic "stootblokje?" aan de linkerkant van de stang niet meer goed vast. Toen ik dit vastdrukte was het lawaai over… Wel opletten dat je niet de transportrollers ertussen klemt!
 • Ik had ook harde tikgeluiden, die uitmonde in een dreun en een lekke zwarte cardridge. Wat een tering zooi geeft dat zeg! De oplossing: Je ziet achter de geleide stangen een plastic lind lopen met zwarte puntjes erop. Dit is het positie bepalingssysteem van de printer. Deze moet je met een doek met bevochtigd met lauw water schoonmaken. Lukt dat niet dan alchohol gebruiken (cd-cleaner). De tikken zijn nu eindelijk voorbij, bij mijn printer.

  Wilbert

 • De olie tip van Junior werkte bij mij prima. De patroon zoeft nu stilletjes heen en weer.
 • [quote:d3846d7b58="Wilbert"]Ik had ook harde tikgeluiden, die uitmonde in een dreun en een lekke zwarte cardridge. Wat een tering zooi geeft dat zeg! De oplossing: Je ziet achter de geleide stangen een plastic lind lopen met zwarte puntjes erop. Dit is het positie bepalingssysteem van de printer. Deze moet je met een doek met bevochtigd met lauw water schoonmaken. Lukt dat niet dan alchohol gebruiken (cd-cleaner). De tikken zijn nu eindelijk voorbij, bij mijn printer.<P>Wilbert[/quote:d3846d7b58]

  oei oei
 • [quote:c78fe8c53c="Speedy"]Wij ( mijn ouders ) hebben een HP 690c en als ze iets willen afdrukken maakt die printer hele harde tikken, maar als ik de klep los doe zie ik niks waar de inktpatronen tegen aan lopen. De printer is 2,5 jaar oud en heeft pas 1 zwart patroon op en kleur is nooit vervangen ( doet het nog steeds ) na het vervangen waren die tikken er niet, ze zijn er pas sinds een paar dagen. Weet iemand wat dit is en hoe ik het kan oplossen ( zonder dure reparaties ).<P>Bvd <P>——————
  Gaming is life![/quote:c78fe8c53c]

  Bij alle tips die zijn gegeven, is de oliespuit tips de allerbeste, hat zal daarom inmiddels wel verholpen zijn, en…… goedkoop.
 • Die printer is al lang en breed verbannen naar de zolder en vervangen door een beter exemplaar … aub geen topics uit 1999 :o omhoog schoppen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.