Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Beveiliging meebranden op dvd

None
11 antwoorden
 • Heeft iemand ervaring met dvd-branders die in staat zijn een zgn. beveiliging mee te branden? Het is namelijk frusterend te moeten ontdekken, dat anderen ongevraagd mijn gemaakte dvd-registraties kopieren.
  Bij voorbaat dank voor jullie hulp.
  W!M
 • denk dat iedere bevieliging nuteloos is. de grootste software en film maatschapijen zien dit ook onder ogen. de dvd brander is bij ieder merk hetzelfde en verschilt allen in snelhied, + en - en duallayer
 • Ik begrijp dat beveiliging ook maar relatief is. Helemaal 100% afdichten lukt inderdaad niet niet. Maar met een beveiliging filter je toch wel een bepaalde groep er uit. Je maakt het in ieder geval een paar muisklikken lastiger. En dat is toch wel minimaal wat ik wil bereiken. W!M
 • in ierdergeval heeft het niets met de brander te maken
 • Onlangs heb ik op een advertentiepagina van Computertotaal(!) gelezen van een dvd-brander die in staat is een dergelijke beveiliging mee te branden. Er stond in de advertentiekop iets vermeld in de trant van: 'Dit is de eerste brander die het mogelijk maakt om een beveiliging mee te branden…".
 • [quote:3894c79e22="W.Neijmeijer"]Onlangs heb ik op een advertentiepagina van Computertotaal(!) gelezen van een dvd-brander die in staat is een dergelijke beveiliging mee te branden. Er stond in de advertentiekop iets vermeld in de trant van: 'Dit is de eerste brander die het mogelijk maakt om een beveiliging mee te branden…".[/quote:3894c79e22] koop een kluis bij de gamma voor pakweg €30 leg daar je dvd in.
  er is geen een beveiliging 100% overal is software voor ook voor beveiligde dvd,s clone dvd alcohol 120%
 • [quote:289fc67b97]koop een kluis bij de gamma voor pakweg €30 leg daar je dvd in.
  er is geen een beveiliging 100% overal is software voor ook voor beveiligde dvd,s clone dvd alcohol 120%
  _________________
  mooi spul he!!!!.
  LITE-ON[/quote:289fc67b97]
  Met dit soort antwoorden trek je zeker volle zalen. Zó help je in elk geval de bedoeling van dit forum om zeep!
 • Het is helaas wel de waarheid… DVD's en beveiliging in een zin… het klopt gewoon niet…
 • [quote:7cb88a8b74]Met dit soort antwoorden trek je zeker volle zalen. Zó help je in elk geval de bedoeling van dit forum om zeep![/quote:7cb88a8b74]
  Je kan ook kijken naar de bedòèling van bepaalde antwoorden in plaats van alleen naar de letters en woorden die erin staan. 8)

  (zoals Janssen dus ook al terecht opmerkte, mja in zijn antwoord moet je dus ook naar de bedoelingen kijken ~ wat tussen de regels in gezegd wordt is soms belangrijker dan de regels zelf :wink: )
 • [quote:0c97e3e36c="W.Neijmeijer"]Ik begrijp dat beveiliging ook maar relatief is. Helemaal 100% afdichten lukt inderdaad niet niet. Maar met een beveiliging filter je toch wel een bepaalde groep er uit. Je maakt het in ieder geval een paar muisklikken lastiger. En dat is toch wel minimaal wat ik wil bereiken. W!M[/quote:0c97e3e36c]Ik begrijp wat je bedoelt. Misschien dat je hier wat aan hebt?: http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_3.shtml
 • Dat kun je toch ook zonder een speciaale brander gewoon clony xxl en clone cd gebruiken of zie ik dat verkeert (zelf geen ervaring met dvd's)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.