Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Printer (marge probleem)

3 antwoorden
  • Ik heb een HP Deskjet 6122 printer. Nu heb ik in allerlei Office programma's het probleem dat ie de ondermarge standaard nogal groot pakt. Hij staat standaard op minimaal 12,62 mm ondermarge. Ik vind dit teveel, maar kan het niet kleiner zetten. Hoe doe ik dit?
  • hp staat bekent om grote ondermarges bij alle die ik heb gehad was het boven de 1 cm l+r+boven is het wel er goed onder
  • Nou, wees maar blij dat je 12.21 mm. Ik heb hier een 840C en die kan niet kleiner dan 19.84 mm. Ik heb inderdaad gehoord dat dit een typisch HP probleem is. Het heeft te maken met de aandrijving van het papier op het laatste stukje van het vel. De cartridge is zo geplaatst dat er niet tot aan de rand geprint kan worden omdat dan het aandrijfmechanisme het laatste stukje papier niet meer kan bewegen. Hij print verder wel goed, dus laat ik het er maar bij zitten. Maar mijn volgende printer wordt wel een Canon, mede omdat ik een model gezien heb die ook cd's kan printen, en ik ben nu nog bezig met stickers en zo. Groetjes van Jan Willem :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.