Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Logitech Cordless Desktop MX300

8 antwoorden
  • wat zijn jullie ervaringen van de bovengenoemde keyboard/muis combo? kben van plan die te gaan kopen...budget is 50 euries. misschien nog een andere keuze??? het moet draadloos zijn en het moet een toetsenboard+muis zijn.
  • Persoonlijk ben ik niet zo van het draadloze, maar dat terzijde. Ik zou je vooral aanraden om nar een winkel te gaan, en daar de muis aan te voelen! Ik vind het nl. heel belangrijk dat een muis goed in de hand ligt. Als een desktopset van 60 euro wel een prettige muis heeft, neem die dan. kijk niet op die paar centen. geef liever 20-30 euro meer uit voor spul dat prettig werkt, dan dat je opgescheept zit met een muis die niet voldoet. ( het geld heb je maar 1x last van, van een goede set heb je jarenlang plezier) En persoonlijk vind ik de microsoft muisen erg prettig, kijk dus ook eens naar een set van microsoft. PS. let ook op dat het toesenbord en muis makkelijk oplaadbaar zijn. goedkopere apparaten willen nog wel eens met losse oplaadbare batterijen werken, reken er dan op dat je nog eens 20-25 euro aan oplaadbare batterijen en lader kwijt bent.
  • ok kzal eens gaan kijken op tweakers.net/pricewatch bedankt voor j reactie :wink:
  • Ik heb zelf de logitech desktopMX met een MX700 muis. Ik moet zeggen dat dit een perfect setje is, ook voor gamen. De ontvangststation is ook de oplader voor de muis.
  • zit er dan bij die desktop set een mx700 muis, maar tis toch een mx300 set??? of heb j het los gekocht?
  • Ik heb ook de Desktop MX set en daar zit een prima werkende MX700 muis bij. Ook voor te gamen, er zit geen vertraging in. Ik moet alleen zeggen dat het wel lijkt alsof mijn muis altijd leeg gaat tijdens het spelen van een spel. Om die rede word mijn volgende muis een optische met draad. Ook al heb ik altijd een reserve set batterijen klaar liggen...
  • Ik moet het ook 1 á 2 maal per week opladen, hangt ervan af hoeveel ik games speel. Maar het reageert goed zoals Kiyoshi al zei. Het was echt een destop MX set maar zonder toevoeging van 300. Ik kocht het voor € 55,=.....
  • de mx 300 is een goedkopere set dan de mx dus dat valt niet echt me elkaar te verglijken....

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.