Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Welke Laptop voor fotobewerking

Anoniem
Obi-wan-kenobi
3 antwoorden
  • Ik ben op zoek naar een laptop die vnl zal worden gebruikt voor fotobewerking en dtp. Natuurlijk ook nog wel een beetje tekstverwerking en MP3 opslaan enz.
    Nu ben ik mij wat aan het orienteren op internet, maar zie zo langzamerhand door de bomen het bos niet meer. Eigenlijk was ik gevallen voor de ACER Ferrari 3200LMI vanwege zijn uiterlijk, maar ik bedacht me dat afgaan op het uiterlijk niet zo'n goed idee is. Het gaat er natuurlijk om wat zo'n ding kan. Al surfend kwam ik ook laptops tegen met een scherm van 17 inch. (ik wist niet eens dat ze er waren). Het mooiste zou zijn als er een CF cardreader inzit, uiteraard USB 2 aansluitingen en een ethernetaansluiting. Verder een dvd lezer, ik beschik namelijk over een externe dvd brander. Wat raden jullie mij aan?
    De prijs mag gaan tot maximaal 1750 euro.
  • Ga uit van het belangrijkste: het beeldscherm, in dit geval, omdat dat sterk bepalend is voor het resultaat bij foto bewerking. Je zult derhalve enkele laptops moeten gaan bekijken. Dit kan bij de grotere winkels en bij de wat duurdere, hou het niet bij een en dan kopen waar het het goedkoopst is. 8)
  • grootte zegt niet alles, je hebt ook 15.1 inch schermen met een resolutie van 1400 bij 1000 ofzo, erg veel past er dus op

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.