Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Externe hardeschijf onzichtbaar in XP

3 antwoorden
  • Aangezien onze laptop kapot is heb ik de hardeschijf daaruit in een extere behuizing(van sweex) gedaan, en aangesloten op usb2.0. Maar in XP zie ik niets :cry: Het lampje op die behuizing gaat branden, dus er is voeding. Ik hoor ook even de hardeschijf werken daarna is het stil. Ik heb al van alles geprobeerd maar niets helpt. maw HELP :-?
  • Wat was er stuk in die laptop, misschien de HD zelf? Ik neem aan dat je de externe behuizing met de laptop er in op een andere computer hebt aangesloten. Wat zie je in de device manager bij dsik drives en usb controllers. Soms moet er nog een driver geinstalleerd worden voordat de externe schijf te benaderen is.
  • [quote:63d23cdd4d="a.tip"]Wat was er stuk in die laptop, misschien de HD zelf? Ik neem aan dat je de externe behuizing met de laptop er in op een andere computer hebt aangesloten. Wat zie je in de device manager bij dsik drives en usb controllers. Soms moet er nog een driver geinstalleerd worden voordat de externe schijf te benaderen is.[/quote:63d23cdd4d] Bij beide staat ie er niet tussen. Een driver is niet nodig volgens de handleiding, heb er wel naar gezocht maar kan 'm ook niet vinden.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.