Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

US Robotics 125Mbps?

6 antwoorden
  • Al een tijdje hebben wij een USR Router. Nu is er laatst een update uitgekomen, die belooft ons 125Mbps te leveren. Alles lijkt erop alsof dat ook werkelijk zo is, tot je een data overdracht begint. Dan springt hij terug op 48Mbps. In het grafiekje haalt hij dan een snelheid van 27Mbps. Weet iemand hier een oplossing voor? Vriendelijke Groet, Eelke van den Bos
  • Is ie draadloos (Wifi)?
  • [quote:7d8b9a49a3="ArneLH"]Is ie draadloos (Wifi)?[/quote:7d8b9a49a3] En in dat geval kan je router wellicht de 125Mbps halen, maar doet je kaart (ontvangen / zenden) dat ook, want anders verwacht ik idd dat je router terugvalt naar de snelheid die je kaart maximaal kan halen
  • Bovendien haal je met nooit de opgegeven snelheid en al helemaal niet met een draadloos netwerk. Met 802.11b (11Mbps) haal je bijv. maar 2-3 Mbps.
  • De router zegt 125 Mbit te zijn, het kaartje HOORT bij de router, en is volledig compatible met de nieuwe firmware van de router. Alles zou moeten werken, maar ik zie dat er geen oplossing is..
  • Een mailtje naar emea_modemsupport@usr.com en je weet of wat jij constateert al dan niet overeenkomt met de werkelijk haalbare snelheid. Zoals ArneLH al schrijft haal je die opgegeven snelheden nooit. Die zijn gemeten onder laboratoium omstandigheden.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.