Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Crazy cd-rom speler

5 antwoorden
  • Hoi Iedereen, De cd-rom speler van onze internet pc is gek geworden! Hij gaat soms gewoon open en even later weer dicht! Zonder dat er een cd in zit. Er is geen enkele regelmaat te vinden in het openen en sluiten van de cd-rom speler. soms blijft hij een uur dicht en soms gaat hij in 1 min 6x open en dicht. Het gaat hier om een: Pentium II 350 Mhz Windows ME 64 Mb geheugen Creative CD3231E UC101 (CD-Rom) Samsung CD-R/RW SW-208B (CD-Rewriter) een oud beestje van 8 jaar oud dus. het probleem is alleen bij de creative-speler. de samsung blijft gewoon netjes dicht. Ik dacht dat het werd veroorzaakt door virussen en/of spyware maar dat is niet zo. Na updaten van, en scannen met Ad-Aware en AVG 6 Free edition, blijft het probleem nog steeds. wie kan me helpen??
  • Probeer eens Hitman Pro, een fantastisch programmaatje om alle troep eraf te halen. Heb zelf NAV, Ad-Aware en Spybot op, maar Hitman Pro heeft nog eens 3 extra spyware kunnen vinden. Hitman Pro is een soort scriptprogramma dat o.a. NAV, Ad-aware, Spybot en nog een aantal andere spyware/malware pogrammaatjes achter elkaar laat draaien en updates afhaalt van het internet. Het werkt perfect. Het kan natuurlijk ook een ordinair hardware probleem zijn.
  • Heb ooit hetzelfde gehad met een philips cd-brander , heb er toen een andere drive ingegooid en toen was het probleem over. Dus ik denk gewoon een defecte speler.
  • Post eens een hjtlog, http://members.lycos.nl/pinoroeltgewoon/nl.htm
  • Ik heb nog een keer CWS Schredder, Ad-Aware 6 en AVG 6 ge-update en laten scannen, via de computertotaal-site heb ik ook eindelijk een werkende versie van Spybot Search & Destroy 1.3 gevonden! Die heb ik ook ge-update en laten scannen. toch nog meer spyware gevonden! Hitman pro kan ik niet gebruiken, want op de site staat dat het allen onder windows 2000 en XP werkt. en ik ga nu een hijackthis-log plaatsen. Wat kan ik nog meer proberen?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.