Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Vraag over behuizing

7 antwoorden
  • Ietwat onnozel misschien maar ik weet het niet zeker :oops: Er staat een PC bij iemand waarvan de powerknop blijft hangen in de behuizing. Kan ik zonder problemen de resetknop als powerknop aansluiten in de behuizing, zonder sluiting etc?
  • Hangt ervan af welk type kast het betreft. In een AT kast wordt de schakelaar echt gebruikt om de netspanning (220V) van de voeding te halen. Betreft het een ATX, dan is er geen probleem, hier maakt de schakelaar slechts tijdelijk een contact. Wel lastig dat je dan geen reset schakelaar meer hebt. Je zegt dat de schakelaar blijft hangen, kan je dit niet oplossen door het frontpaneel van de behuizing te herposisioneren ?
  • Dank voor je snelle antwoord! Gaat om een ATX-kast Ik ga zeker even bekijken wat ik kan doen, als ik de "hangknop" kan loshalen kan ik die bv als resetknop aansluiten. Gebruik je nou eenmaal minder. Maar als die blijft hangen heb je ook een probleem. Nieuwe kast natuurlijk ook een optie, maar is een hoop ombouwwerk en daar zit ik op dit moment niet op te wachten
  • Heb hetzelfde probleem ook bij de hand gehad en opgelost, door de resetknop te gebruiken. Uiteraard eerst wel gekeken, of er bij de leverancier van de kast een nieuwe schakelaar te bestellen was, uiterd niet, zou je bijna zeggen. Was ook een goedkope kast. :)
  • of je haalt de knop eruit en schuurt er een stuk af... :wink: simpel, makkelijk, snel, easy as dell
  • Bij mij was een beetje teflon spray op de schakelaar de oplossing.
  • oke mensen, bedankt voor alle tips, ga ermee aan de gang :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.