Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Strepen print ((on)duidelijke regel) HP 815c; update

Anoniem
None
7 antwoorden
 • De HP 815c heeft last van strepen op de print. Eerst heb je een duidelijke regel gevolgd door een onscherpe en lastig te lezen. De cartridge is op de onderkant bijna helemaal zwart van de inkt (grote zwarte vlek met kleine verhogingen).

  De cartridge (zwart) is wel tijdelijk uit de printer geweest doordat een ander eerst even werd gebruikt. Kan het daardoor komen? Normaal geeft deze originele cartridge niet dit soort problemen als ie zo van de verpakking erin gaat.

  Edit: vervanging van de cartridge heeft niets geholpen. Het zit dus in de printer.
 • effe RTFM en de printerkap openzetten en volgens de instructies schoonmaken. Dat wil vaak helpen.

  Geeft ie het nog steeds, dan HP support bellen, soms hebben ze ook nog wat praktische tips (in elk geval jaren enjaren geleden)
 • Is de cartridge wel orgineel? Dan kan de helpdesk van HP moeilijk gaan doen. Als ik jouwas zou ik ze toch even bellen. Het is naar mening een goede service die ze geven.
 • Cartridge was een originele. Maar we hebben besloten om de printer te vervangen. Hij is 4 jaar oud en na de lekkage van een paar maanden terug heeft ie constant dit geintje. Er is gewoon duidelijk ergens iets niet meer goed en het valt niet te ontdekken wat. En eventueel repareren is ie niet meer waard.
 • Toch wel vreemd want de printkop van HP printers zit op de cartridge. Waarschijnlijk sleept er iets over het papier over de natte inkt.
 • Heb je al geprobeerd om de afstand tussen papier en printkop te vergroten door aan het hendeltje te draaien ?
 • Ok, je gaat em vervangen. Maar toch wil ik je dit nog ff zeggen, heeft nl al vaker geholpen. Ff de contacten tussen de printer en de cardridge schoon maken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.