Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Computer start niet op!

4 antwoorden
  • Ik was m'n computer 1 meter aan het verplaatsen, en ik wou hem weer opstraten en hij gaf geen beeld. Verder nooit problemen gehad, iemand idee? Ik krijg alleen als ik de stroom eraf en erop gooi 1 piepje bij het opstraten, daarna niet meer. Wellicht BIOS/Moederbord probleem(bij het even verschuiven van mn computer :( )? Alles vervangen en gecheckt van de onderstaande lijst: AMD Athlon 2800 <is het niet 512 MB Geh < is het niet Geforce FX 5200 <is het niet
  • als het na verplaatsen is gekomen lijkt het erop dat er iets los is gaan zitten. kast open, en alle(!) verbindingen grondig checken.
  • [quote:e6afe79a82="derkdejong"]als het na verplaatsen is gekomen lijkt het erop dat er iets los is gaan zitten. kast open, en alle(!) verbindingen grondig checken.[/quote:e6afe79a82]en uitwendige, monitorkabel, stroom ed..
  • Gedaan, alles zit vast. Het lijkt voorasnog op de BIOS: - Ik heb alles(behalve VidKaart en Scherm) van mn moederbord losgehaald en hem aangezet, nog steeds geen scherm. Ik hoor de voeding draaien en CD spelerkan open dus voeding waarschijnlijk ook uitgesloten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.