Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Samsung E630 & Infrarood

Anoniem
NoepZor
3 antwoorden
 • Goedendag,

  Ik heb eergister een Samsung E630 aangeschaft. Hier zit ook een foto functie op en deze heb ik nu al veelvuldig gebruikt. Alleen nu zou ik graag die foto's van mijn telefoon na mijn laptop willen zetten.

  Ik heb een laptop met infrarood ondersteuning (en deze staat ook aan). En de samsung E630 heeft dit ook. Nu heb ik al een aantal maal de website van samsung geraadpleegd, maar ook hier is het onduidelijk voor mij om erachter te komen hoe ik contact kan krijgen tussen mijn mobiel en mijn laptop.

  Heeft iemand hier ervaringen mee? Of enig idee hoe ik contact kan krijgen tussen de 2 apparaten?

  Hartelijk bedankt,

  Gr Jeroen
 • Ik denk dat je daarvoor dit stukje software nodig heb:
  http://www.samsung.com/nl/support/productsupport/download/FileView.aspx?cttfileid=203141&type=Mobiele+telefoons&typecode=103010&subtype=Mobiele+telefoons&subtypecode=403026&cmssubtypecode=&model=SGH-E630&filetype=SW&language=
  ik had ook zo'n programma nodig alleen lukte het bij mij alsnog niet :(
 • Heb ik al geprobeerd.
  Krijg je zo'n File Manager programma.

  Bij het gebruiken van het programma krijg ik telkens de melding dat mijn telefoon op offline staat, hetgeen dus niet het geval staat (telefoon staat aan met infrarood functie).

  Mijn laptop herkent de telefoon ook niet als nieuwe hardware wanneer de infrarood functie aanstaat. Ik draai onder XP pro.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.