Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Usb werkt niet

Anoniem
SVHC1
8 antwoorden
 • Hallo
  Ik heb sinds kort een probleem mijn USB werkt niet meer op een aldi laptop er werkt niets meer op usb wat kan ik doen om het probleem te verhelpen???


  Bart
 • Driver installeren. Kijk op apparatenbeheer wat er staat bij USB Controllers. Staat hier een rood kruis of een uitroepteken of staat er ergens een geel vraagteken?
 • geen probleem zegt hij
  hij heeft wel gewerkt tot week terug
  wat kan het zijn?
 • [quote:4bb57f075f="SVHC1"]Ik heb sinds kort een probleem mijn USB werkt niet meer op een aldi laptop er werkt niets meer op usb wat kan ik doen om het probleem te verhelpen??? [/quote:4bb57f075f] Wat voor een Aldi laptop? Is het een recente laptop met usb2.0 en Windows XP? Met welk service pack? En om wat voor een usb hardware gaat het? Werkt die usb hardware nog wel op een andere pc? En heb je onlangs nieuwe software/drivers geïnstalleerd?

  En als geen probleem te zien is in apparaatbeheer, kun je dat niet werken nader omschrijven? Gebeurd er dan niets wanneer er een usb apparaat wordt ingeplugd? Heb je ook nog gecontroleerd of er info staat bij Start > Bureau-accessoires > Systeemwerkset > Systeeminfo > Onderdelen > Probleemapparatuur? Controleer bij Onderdelen ook nog USB.
 • Het is die aldi pc van 3.06 ghz (laptop)
  nou muis, printer, pocket pc verbinden doet het niet allemaal usb en muis doet het wel op mijn pc.
  sp2 xp
  en geeft geen probleem bij apperaatbeheer aan
  hoop dat je nu genoeg weet.

  Bart
 • Maar nogmaals, gebeurd er echt helemaal niets als je een usb apparaat ingeplugd? Dus wordt de info die apparaatbeheer toont niet anders. En wordt er tijdens dat inpluggen van een usb apparaat ook niets getoond in systeemtray? Waarbij je uiteraard alle usb aansluitingen op je laptop test. Als alle antwoorden daarop is:"Nee, er is totaal geen reactie wanneer een usb apparaat wordt ingeplugd." Dan zou er iets mis kunnen zijn met de laptop zelf. Heb je gecontroleerd of de BIOS instellingen nog wel juist zijn? De enige andere test die ik weet om je usb poorten te controleren is, als je laptop opstart met een Linux LiveCD Knoppix.
 • Hallo
  Nou met een extern kaartje(usb) werkt mijn muis en printer wel maar hij moet het toch gewoon op die andere poorten doen??
  wat zou ik nog eens kunnen proberen?

  Owja in het logboek vind ik niet veel nuttigs erover
 • [quote:91af474138="SVHC1"] Nou met een extern kaartje(usb) werkt mijn muis en printer wel maar hij moet het toch gewoon op die andere poorten doen?? [/quote:91af474138] Als usb apparaten wel werken op een usb kaartje, en geen enkele reactie geven als je deze op een onboard usb poort aansluit, dan zou deze wel eens defect kunnen zijn. Maar weet je echt zeker dat je geen verschil ziet/herinnert in het apparaatbeheer toen de onboard usb nog werkte en nu deze niet meer werkt?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.