Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

toetsenbord

Anoniem
jan_heijnis
12 antwoorden
 • ik heb een probleem met mijn toetsenbord, ik heb op mijn computer diverse toetsenborden geprobeerd zowel met usb-aansluiten als ps/2 aansluitingen en alleen de extra knopjes zoals stand-by en WWW doen het en ik kan dus niks typen! het ligt dus niet aan de hardware maar aan de instellingene kan iemand mij helpen???
 • als je de overige knoppen wil laten werken dan zal je de driver software die is meegeleverd moeten installereren. Bij loigtech is dat dacht ik de iTouch software
 • onthoudt enters als het forum traag is :cry:
 • het probleem is juist dat de lettertoetsen e.d. het niet doen en de extra toetsen zoals media e.d. doen het wel
 • [quote:917832bc78="jan_heijnis"]ik heb een probleem met mijn toetsenbord, ik heb op mijn computer diverse toetsenborden geprobeerd zowel met usb-aansluiten als ps/2 aansluitingen en alleen de extra knopjes zoals stand-by en WWW doen het en ik kan dus niks typen! het ligt dus niet aan de hardware maar aan de instellingene kan iemand mij helpen???[/quote:917832bc78]

  lijkt mij dat het juist wel aan de hardware ligt. ik heb zelf verschillende toetsenborden liggen, waaronder ook logitech, trust, PB, Compaq etc.

  maar van een driver instaleren voor een toetsenbord heb ik echt nog nooit gehoord :-? ik heb ze wel, maar heb ze nooit hoeven instaleren om het gewoon te laten werken. ik vind het vaag dat 2 knoppies het wel doen en de rest niet… werkt het toetsenbord in dos? als je opstart in veilige modus met dos promt of zo? of gewoon in je bios kijken kan dat?
 • in de bios en in dos doet hij het wel hus met het toetsenbord is niks mis en het is zeker weten niet het toetsenbord want ik heb er 4 geprobeerd waarvan ik zeker weet dat ze het doen en op mijn pc werken ze niet
 • Watvoor tobo's zijn dat geweest? draadloos, met draad? Welke merken?

  Greets Marvin :wink:
 • Onder XP werken die extra functies idd bijna altijd al automatisch.
  Heb je de land/taal instellingen van XP wel goed staan (VS-International) ?
 • land/taal-instellingen staan ook al goed
 • Heb je hem al eens aan een andere PC gehangen? Of een ander tobo aan jouw PC gehangen? Probeer in device manager (apparatenbeheer) het toetsenbord eens te verwijderen en dan opnieuw op te starten.
 • ik heb diverse tobo's op mijn pc geprobeerd en al die tobo's doen het op mijn andere pc wel en ik heb al div. keren geprobeerd het toetsenbord bij apparatenbeheer te verwijderen en opnieuw te instaleren
 • [quote:450007c4ce="eduard33"][quote:450007c4ce="jan_heijnis"]ik heb een probleem met mijn toetsenbord, ik heb op mijn computer diverse toetsenborden geprobeerd zowel met usb-aansluiten als ps/2 aansluitingen en alleen de extra knopjes zoals stand-by en WWW doen het en ik kan dus niks typen! het ligt dus niet aan de hardware maar aan de instellingene kan iemand mij helpen???[/quote:450007c4ce][…]maar van een driver instaleren voor een toetsenbord heb ik echt nog nooit gehoord :-?
  […][/quote:450007c4ce]normaal is het andersom… je moet de drivers installeren om de extra knopjes (hotkeys heten die dingen) te laten werken…!!! :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.