Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

video-bestanden op de pc opnemen

Anoniem
Hans.Vosman
3 antwoorden
 • Dit onderwerp lijkt heel eenvoudig, iedereen heeft de laatste jaren deze mogelijkheden wel geprobeerd, denk ik, die videobanden overzetten op DVD, behoudt van geliefde programma's en weg met die oude banden.
  Maar ik krijg het niet voor elkaar, ik hoop hier iemand te treffen die me eindelijk kan helpen.
  Ik heb een Sony Vaio serie W1. Hierop zit ook een programma (GigaPocket) om tv te ontvangen en tv-programma's op de harde schijf op te nemen.
  Ik heb een Belkin kabel gekocht met een scart voor in de videorecorder, met de rode en witte kabel naar de line-in in de pc en een zwarte kabel voor de connectie S-video op de pc. Kan niet missen.
  Een video afspelen gaat perfect, opnemen perfect en dan bij het afspelen …..geen geluid!!
  In de map waar de bestanden van de opgenomen films/videos, staan 1 x mpeg, 1 x Sony Split Index (verwijst naar GigaPocket), 1 x Sony Play List (ook een verwijzing naar de GigaPocket) en 2 SVD-files (onbekende applicatie), daar mist er geen enkel bestand. En toch, ook als ik het mpeg-bestand activeer en de film(kopie van de video) afspeel met b.v. Window Player dan is er geen geluid. Ik weet niet meer waar ik verder kan zoeken, kan iemand mij a.u.b. helpen? Dit item staat al 3 maanden op de site van Sony, ik ben benieuwd.
 • Al eens met Sony gebeld, mogelijk dat zij de oplossing aan kunnen dragen.
 • is het niet zo dat je een kabeltje van je geluidskaart met je viderkaart moet verbinden

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.